hemma hos mammi

hej på er (: vi är hemma hos mamma nu och har myskväll. vi har lämnat måns hos alexanders föräldrar och det gick bra (: han hittade till sin låda som alex mamma köpt och det var bra! så han inte pinkar någon annanstans! sen åkte vi hem igen till oss och packade in dom andra katterna, lucifer och vera i bilen och tog med min bärbara dator, åkte och handlade till middagen som jag lagade hemma här hos mamma och det blev bulgur, kycklingfilé, soltorkade tomater, purjolök och avokado. med en senapsås till. riktigt gott! vill ni ha receptet så finns det på baksidan av bulgurpaketet (; fast där står det att man ska ha kräftstjärtar.. vi hade ju kycklingfilé. godare!

vi ska snart sätta på en film som vi tog med oss som vi inte hunnit att titta på, äta lite rockyroad glass och dricka te. ska tända lite ljus nu tänkte jag och hjälpa mamma i köket med fikat (: älsklingen är ute med adolf (min mops) och rastar honom.

vi är nästan klara med allt nu, så himla skönt och spänningshuvudvärken som jag haft hela dagen börjar släppa. så sjukt nervös inför imorgon.. (: men det är man ju alltid. när vi kommer hem ska jag packa ner i min resväska som jag ska ha, har bara lagt fram allt. och plocka ihop det sista. packa handbagaget och lägga fram kläderna som jag ska ha på mig. alexander vägrar ha mjukisbrallor på sig, utan ska sitta i jeans i tio timmar,... killar säger jag bara ^^ jag kommer vara en mjukis från topp till tå! skönt va!? (:

kommer såklart skriva mer innan vi åker imorgon! kanske inga roliga inlägg.. mina nerver är utanför min kropp för tillfället. haha  men något iallafall.. och nere i thailand finns det datorer som är sjukt sega i receptionen.. som kostar några kr i timmen så jag skriver nere från thailand också. tyvärr blir det inga bilder förens vi kommer hem.. och då ska ni få se massa kort (: tänkte ladda upp bilderna och skriva vad vi gjort dag för dag.. så ni får ta del av resan också (: när vi kommer hem är det pynta för julen som gäller. från sol och bad till jul med tomtar, pepparkakor och glögg. haha (:

ska hjälpa mamma nu. alexander kom hem nu också. ska pussa på min tuss. hoppas ni får en jättemysig kväll. önskar er verkligen det! puss&kram! ps. tack för alla kommentarer om att vi ska ha det bra i thailand, och jag kommer sakna er minst lika mycket ska ni veta! ds.



bjuder på den snyggaste bilden ever på mig och my. haaha (:



Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Värsta snyggingarna!!!! Fniss!

2008-11-17 @ 21:09:46
Postat av: Annica

Ha det bra i Thailand, ta hand om er och njut.



Kramar Annica

2008-11-17 @ 22:09:13
Postat av: Anonym

haha den bilden beskriver ändå ganska bra hur vi blir med att umgås med varandra. Och jag ÄLSKAR det. Galet och kul, skratt och gråt och bara få vara. jag ÄLSKAR dig gumman va rädd om er i Thailand igen<3<3<3<3

2008-11-18 @ 22:11:09
Postat av: Mysan

haha den bilden beskriver ändå ganska bra hur vi blir med att umgås med varandra. Och jag ÄLSKAR det. Galet och kul, skratt och gråt och bara få vara. jag ÄLSKAR dig gumman va rädd om er i Thailand igen<3<3<3<3

2008-11-18 @ 22:11:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback