snart god natt!

vi har haft riktigt mysigt här hemma ikväll. åt jättegod middag som hjärtat hade gjort till oss, han tände massa ljus, dukade fram här inne vid tvn och satt på filmen walli-e. fysjutton vilken underbart söt film. det kom många "ååhh" från oss (: sen efter filmen rensade jag i min garderob, alla sommarklänningar åkte ner i källaren och nu hänger bara höst och vinter klänningarna kvar. mycket luftigt och skönt att se vad som finns där inne.. innan hängde alla som packade sillar. jag ahr alltid varit en klänningsmänniska.. och samlar på mig så sjukt mycket.. sen har jag riktigt svårt att slänga och sälja vissa, fast jag inte använt dom på säkert 2 år. sån är jag!  skönt att det bara är vissa klädesplagg och inte alla jag fäster mig vid sådär. det var riktigt skönt att bli av med massa kläder, skor och prylar som bara legat.. vi hade riktigt låga priser på alltihopa idag när vi sålde på loppisen och det märktes också. det var alltid folk där och skulle handla.. och tjejerna som stod brevid oss som hade dubbla priserna sålde bara för 200 kr.. så vi hade nog tur!  

sen efter jag rensat klart och älsklingen varit nere i källaren med allt så satt jag mig på köksgolvet och tog fram det finaste presentpappret vi har (ett rött med vita små prickar) och slog in alla paketen till mami som fyller år på onsdag, hela 41 år. lilla tanten, hihi (: ska dit på morgonen såklart och fira med wienerbröd, varm choklad, tända ljus, blommor och paket! mysigt :D samma dag, alltså onsdag ska jag äntligen få stoppa in mina linser igen. har dragit ut på det jättemycket för att ögonen skulle få vila så mycket som möjligt innan vi åker till thailand. kommer bli krångligt att bada och busa i vattnet med glasögon. så jag håller alla tummarna nu att det fungerar. glasögonen får hänga med till utlandet såklart (: dock börjar jag trivas i dom och det kommer nog kännas skumt utan dom.

nu börjar klockan bli mycket ser jag.. och magen kurrar. vi pratade om en mysig kvällsfika med mackor och varm chocklad! perfekt (: ska bara ta en dusch innan. inte hunnit med det idag.. så det ska bli härligt! (:

imorgon är det måndag och jag ska in till stan och fika med tessan! sen ska jag svänga in på laugerhaus och kika efter ett par vita och svarta ramar som jag har för mig att dom har.. vi får se! hade varit fina att rama in svart vita kort på mig och alexander och ha i några kubhyllor (: vi har fått upp en sak till där :P så nu är det bara 4 st kvar att fylla (; allt tar sin tid! alexander ska vaxa våran bil imorgon, så den blir fin (: vi trivs verkligen jättebra med den här bilen! först gillade jag inte att den var mindre, var ju van vid en stor volvo 850! men den dricker 0,4/litern, slukar faktiskt, tro det eller ej, mer än volvon gjorde (bagage utrymmet) och det är våran :D den passar perfekt för oss! jag har döpt den till my. lilla my (: hihi.

nej, nu måste jag duscha! ska få med mig darlingen också! han fastnar vid sin dator också (; sov så gott allihopa! hörs imorgon, puss&kram!




Kommentarer
Postat av: Jennica med vit inredning

Måste va skoj å ha en så ung mamma (tycker visserligen jag har det med, min är 52 fast alla tror hon e typ 35 hihi)! Tänk va olika det kan va egentligen.. din mamma o min sambos syster e lika gamla. Hans syster har barn som e 6 år resp 4 år och din mammas dotter e redan gift :) Lite skoj tycker jag hihi.

Kram kram

2008-11-10 @ 02:34:20
URL: http://catylicious.blogg.se/
Postat av: Life

Nej fy sjutton! Tyckte du att Wall-E var bra? Jag har nog aldrig sett något tristare i hela mitt liv :)

2008-11-11 @ 00:10:38
URL: http://isayno.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback