stackars älskling ):

när alexander kom hem imorse hade han ett stort bandage på hela höger hand. det här är andra natten han släckt en mordbrand på jobbet. och den här gången gick det illa. han har blåsor på hela handen ): och går på starka smärtlindrande mediciner ): han är sjukskriven från jobbet ikväll och jag ska ta hand om min skatt på alla tänkbara sätt. usch va ledsen jag blev. han ligger och sover nu, men jag tänkte väcka honom snart så han vänder lite på dygnet.. ska göra frukost på sängen till honom tänkte jag (: han blir alltid lika glad! hoppas det går bra med bad och sol och sånt nu i thailand, annars får han bada med en plastpåse på handen.. hudläkaren skulle ringa imorgon och prata med honom.

tittade ut nyss och fick en varm känsla i kroppen.. det snööööar här. som jag har längtat! gud va mysigt! hoppas det ligger kvar ett tag (:

ska göra frukost nu så hörs vi sen. puss&kram och ha en bra dag!



Kommentarer
Postat av: tessan

stackars alex. :( Hoppas han blir bra i armen snart, nu när ni ska åka utomlands och allt!

Hälsa så mycket från oss.

puss puss

2008-11-16 @ 15:25:07
URL: http://youremyangel.blogg.se/
Postat av: Marielle

Vad är det för ställe dem försökte bränna ner? Stackars Alex!! Jag förstår att du tycker synd om din älskling. Men du, ha på ren aloe vera om ni har en sådan blomma. Sånt ska hjälpa jätte bra! Aloe Vera gel brukar inte alls vara lika bra som blioomans blad som du delarr på o smetar ut och låter ligga på.

2008-11-16 @ 17:54:48
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback