svart pinnstol

för något år sen läste jag en inredningstidning. det var ett hem som var med i tidningen som hade dom coolaste pinnstolarna, som dom målat om svarta. fastnade verkligen och letade på blocket en massa.. men gav upp tillslut då priset inte var att leka med. hittade två st nyss på blocket som varit utlagda för 4000 kr.. dock sänkta nu, men ja, ni förstår. idag åkte vi förbi farsta loppisen och vad tror ni inte att jag hittar? jo en sån pinnstol såklart! där stod den alldeles ensam och frös, så vi bar in den och frågade vad den kostade.. 10 kr skulle dom ha, men vi hade bara 5 kr med oss, så vi fick den för det! haha! vilken tur va (: den ska tvättas av med målartvätt slipas lite lätt och sen målar jag den svart! ska ha ett fårskinn på sitsen. har nämligen hittat en kille som säljer runda fårskinn, han skär alltså ut dom som sittdynor (: så dom liknar dom från ikea, men är mycket finare då den gråa färgen skiftar. stolen kommer stå i hallen i ett hörn, ovanför ska vi hänga upp en stringhylla med tre plan i teak och svarta gavlar. och i hyllan kommer våran svarta kobratelefon stå (: liten retro hörna! vissa retro möbler fastnar jag verkligen för och stringhyllorna är en av dom. pratade med mamma häromdagen och hon har tyvärr sålt dom som vi hade när jag var mindre ): så ja, det är bara att leta! först hade jag tänkt att måla hyllplanen svarta, men jag vill behålla teaken.. blir nog bäst (: ett litet projekt innan vi åker nästa tisdag! ska bara åka och handla målarfärg (:



den här är snarlik. det enda som skiljer sig är att den här har två pinnar mer än den vi köpte (:



Kommentarer
Postat av: Sophia

Vilket kap :D

2008-11-13 @ 21:46:12
URL: http://phialia.devote.se
Postat av: Tanya

Kul när man hittar riktiga guldkorn bara sådär =) Kommer nog bli riktigt snyggt.. har själv sneglat på en pinnstol, snubblade över en på loppis.. men det blev aldrig min. den här var i och för sig mycket finare! Kram

Postat av: Jennica med vit inredning

Dem e ju så fina dem där extra breda pinnstolarna! Dock gillar jag inte "vanliga" pinnstolar.. men det e nog för att vi fick nöja oss med sånna när vi flyttade hemifrån o inte hade råd att köpa nya möbler ;)

2008-11-13 @ 22:34:20
URL: http://catylicious.blogg.se/
Postat av: Gina

Vilket jäkla kap du gjort!! Kommer inte ihåg vad han heter som har designat den,men han är iaf min pappas absoluta favvo designer. Pappa har alltid velat ha en sån stol men oxå känt att de är för dyra. Men vips så gick han på loppis en dag & hittade en gräddvit för 120 kr. Vilken lycka när man hittar såna saker man faller pladask för! Hoppas allt e bra med er! kram till dig!

2008-11-13 @ 23:29:40
URL: http://alskadeunderbara.blogspot.com
Postat av: Jessica

Vi har en Arka, alltså den på bilden. Riktigt blocketfynd för strax över 1000 kr. :)

2008-11-14 @ 08:28:25
URL: http://tretrapporutanhiss.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback