thailand 29 november

hej allihopa!

hoppas att allt ar bra med er. det ar det med oss (: vi ska snart ut och ata middag pa en av vara favorit restauranger. riktig god mat och billigt! sen ska vi fa varsinn helkroppsmassage i en timme, da sover man gott sen. vi lag pa stranden idag mellan kl halv elva till halv fem och har fatt massa farg idag (: varmt var det idag ocksa och vi badade massa i havet. skont att vagorna var lite mindre idag.. jag blev bara overskoljd en gang idag, haha (: ingen bra kombo med linser och saltvatten.. det svider som bara den. vi at god lunch pa stranden som vanligt.. tog en ost och skink sandwich och en banan milkshake. lag och tittade ut over vagorna och myste. laste en bok idag ocksa. stracklaste den, den var riktigt bra.. har nog aldrig last klart en bok sa fort. giftigt godis hette den och handlade om en tjej helt vanlig som hamnat i ett heroin missbruk.. jag gillar sanna bocker. sen blev det nagra inredningstidningar och nar vi kom upp fran stranden och hade duschat lag vi i sangen och myste och kramades och planerade vad vi sk fixa i lagenheten nar vi kommer hem. det blir iallafall tapetsering av fondtapeten i vardagsrummet och resten av pengarna ska vi spara och renovera vidare nar julen ar over. i jul vill vi bara mysa med varandra, ha ordentligt med julkansla i kroppen, ga pa langa iskalla promenader hand i hand, dricka te med tanda ljus, baka julgodis, ata julmat och ga pa julmarknader. julen ar till for att umgas med dom man alskar och det ar precis vad vi ska gora! njuta, umgas och pynta julfint hemma (: langtar riktigt mycket!

svarar pa era kommentarer har, det var lite svart att svara pa det vanliga sattet.. mysan, vecka 50 gar jattebra, dock inte i borjan av veckan da det ar massa inplanerat.. det ar alexanders enda lediga vecka innan jul. men han jobbar tor, fre, lor, son den veckan och da far du mer an garna komma, saknar dig vannen!

sen anganende elefantridningen sa upplevde jag inte alls att dom var agresiva mot elefanterna, snarare tvart om (: kelade med dom och matade dom. man ska inte tro pa allt man hor! (:

ska kolla mejlen nu och sa.. imorgon ar det forsta advent, vi ar lite juliga har nere iallafall, har hangt upp en ljusslinga som vi kopt som vi har tand pa kvallarna. sen kommer vi fika och tanda ett ljus imorgon! sa lite mysigt blir det iallafall (: nu ar det tre dagar kvar har. dom kommer besta av sol och bad, slappa, mysa, ata gott och njuta av varan underbara brollopsresa! den basta! (:

hoppas ni har det bra dar hemma! saknar er! ta hand om er. puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Jennica med vit inredning

He, ne självklart ska man inte tro på allt man hör, men detta tror jag på pga att det va min kompis som sa det efter att dem varit där. Dem valde att inte rida elefanter pga att dem blev illa behandlade. Men det kanske inte va på samma ställe ju? :)



kram

2008-11-29 @ 18:36:33
URL: http://catylicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback