Grönt är skönt!

hej alla flickor och pojkar! (: hoppas ni haft en bra söndag? det har jag haft! vi sålde en hel del och tjänade 1500 kr (: så nu har vi massa extra fickpengar eller julklappspengar eller vad det nu blir. tror knappast att vi gör av med 25 tusen i fickpengar i thailand. det är ju riktigt billigt att vara där! (: det var kul att stå på loppis, men galna tanter som sliter och rycker i allt.. och säger man ett skambud så sänker dom till hälften av det.. sålde en av mina favorittröjor för tio kr..! dock hade jag växt ur den så det spelade ingen roll ^^ sen gick jag en runda på loppisen själv och hittade en tjej som var hur gullig som helst. hon jobbade som syslöjdslärare och hade sytt en fanny-klänning.. jag frågade tillochmed om hon hade tänkt på mig när hon sydde den :D det sa hon att hon hade, haha. det är ju min färg, grön såklart. jag älskar tyll, paljetter (i rimliga mängder) och allt kombinerad och jag blev så kär :D fick den för 45 kr och halsbandet och massa tillhörande armband, dom också i grönt för 15 kr och en guldväska för 5 kr. så himla fint! det ska jag ha på lördag när vi ska hem till mamma på middag!

jag har massor att berätta, men nu ska vi äta, älsklingen har gjort egengjord pizza till oss och så äter vi lite tomatsoppa som blev över häromdagen! gotti! och medans vi äter ska vi titta på nya filmen, walli-e en söt walt disney film :D han är den bästa! är så lycklig!

hörs senare kära ni (: ha en underbar kväll. puss&kram















Kommentarer
Postat av: Jennica med vit inredning

Aha det va synd för det är just att bredspackla som sambon totalvägrar att göra.. o ingen vill hjälpa oss med det heller trots att våra pappor är snickrare för alla säger att det är sjukt svårt hehe. tack för svaret :) kram

2008-11-09 @ 18:08:17
URL: http://catylicious.blogg.se/
Postat av: Malin Inspiration & design

Hej! Vad roligt att du fyndade en sådan Fannyklänning! :) Hoppas ni har haft en fin kväll?!

Jag ska ta en kopp grönt te, sen blir det bingen.



Kram på dig gumman!

2008-11-09 @ 20:55:19
Postat av: Jennica med vit inredning

oj va bra, vi brukar tjäna högst 500kr när vi står på loppis. fast det kanske kommer lite mer folk i stockholm ;) kram

2008-11-09 @ 21:38:30
URL: http://catylicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback