Utmanad!

jag har blivit utmanad av söta evelina (:

De regler som gäller är:
Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget. Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade. Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor. Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.

- Jag har ända sen jag var liten sovit med en sk. "snuttefilt" jag kan inte sova utan den.. mycket skönare att ha huvudet på en knölig liten filt ist för att ligga direkt med huvudet på kudden enligt mig ^^

- Jag är en riktig drömmare, drömmer och fantiserar mycket om det jag vill ha i mitt liv och skriver och pratar mycket om det också. och det har visat sig att det mesta jag drömt och pratat om att jag vill ha har slagit in och blivit verklighet! mitt motto har alltid varit "vill man så går det"

- Jag är beroende av alla slags handsalvor och det värsta jag vet (nästan) är att tvätta händerna och sen inte kunna smörja in dom efteråt.. *rysningar*

- När jag var 13 fick jag anorexia och vägde 36 kg ett tag.. mina lärare fick sitta och äta med mig i skolan för att dom skulle se att jag fick i mig någonting. ätstörningen var ingenting jag "valde" själv, utan uppkom när jag dansade intensivt på lasse kühlers dansskola, var ute och sprang mycket och hann aldrig äta. ända sen dess har jag haft riktigt svårt för att gå upp i vikt.. men min vikt ligger iallafall mer på det normala idag (: (jag har inte anorexia idag alltså)

- jag är en ensamvarg och behöver mycket ensamtid.  trivs bra med mig själv och har inte alls många vänner som jag umgås med. less is more (:

- jag mår illa av alkohol och dricker väldigt sällan. har aldrig gillat att dricka eller vara berusad.. när jag var tonåring skyllde jag alltid på min mamma så jag fick gå hem och ha myskväll ist för att vara ute och dricka med kompisarna :P

- Jag är bra på att få andra människor att må bra, och även mig själv att må bra när jag mått dåligt. Är alltid positiv och ser ljust på saker och ting. Jag tycker sällan synd om mig själv utan försöker göra någonting åt det som känns jobbigt istället för att deppa ihop.

jag utmanar alla som vill (:




Kommentarer
Postat av: Mysan

du är bäst!!<3<3

2008-11-08 @ 00:27:28
URL: http://mysackan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback