bloody sunday..

hej på er. förlåt för dålig uppdatering idag ): varit i väg och tittat i affärer. kom hem med sex st kubhyllor från bolaget (: glad är jag! 998 kr och det är dom billigaste kubhyllorna jag sett (: dom ska upp på ena väggen i vardagsrummet. kommer bli så jäkla fint. hinner inte borra upp dom idag.. ska iväg på middag om 20 min, hem till amie och sebbe (: supertrevligt! blir thailändskmat, favorit! en liten försmak för våra två underbara veckor i thailand..!! (: ska hjälpa älsklingen att fixa håret och ska även slänga på mig lite mascara, sen åker vi!

hörs senare ikväll. hoppas ni får en mysig söndag! puss&kram.





Kommentarer
Postat av: Caroline

Du har inte sett om sådana kuber finns i ekfaner? Skulle nämligen vilja ha det.

2008-10-26 @ 17:28:25
URL: http://carro.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

åh det låter ju som en jättebra ide, att skriva en bok! du är så bra med ord så du är verkligen rätt person för det! tänk att vara författare till yrket också, vilken lyx! jobba hemma =)

Ja han pluggar, till civilingenjör. Han har pluggat 4 år här i linköping men sista halvåret gör dom ett exjobb (typ praktik) och det söker de precis som jobb. Så Fredrik fick det i örebro eftersom det inte finns så många företag inom hans inriktning här i linköping... Så det är ju bara en termin vilket inte alls är långt, 20 veckor! Dessutom har vi ju bil och det tar "bara" ca 1,5 timme att åka så det GÅR ju att åka hem oftare om man vill =)



hoppas ni får en underbar söndagskväll gumman!

kramar

2008-10-26 @ 18:10:13
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Johanna

hihi så du har hittat dom, måste till bolagret..

glömde du tala om för mej, vi hade juh en deal.. ;)

2008-10-28 @ 00:53:57
URL: http://familjenkorb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback