Fjällräven eskimo

tittade runt lite på vinterjackor igår.. och jag tror jag bestämt mig för en nu. den är lite dyr, men jag kommer inte växa någe mer om inte något drastiskt händer och jag går upp 50 kg.. vilket jag inte tror kommer hända.. (: så att investera i en bra jacka är självklart för mig. jag räknar ju med att det ska bli en riktigt kall vinter. jag ska inte frysa! och jackan jag har nu har jag haft sen jag var 19 (; en kort dunjacka från hm i stl 34. haha. ser ut som en stoppad korv i den..! så i år ska jag inte vara ute i sista sekund som jag var förra året (då alla jackor var slut överallt) måste in till stan någon dag.. ska fika med tessan på måndag (: så då kanske?! för det är en unisex jacka och jag vet inte vilken stl jag ska ha.. det blir nog en svart eller en mörkgrön.. jag gillar ju grönt. men svart är mer tidlöst. vilka problem.. (; naturkompaniet har den och den kostar 4499 kr.

Lång parka för riktigt kalla dagar. Vatten- och vindtät med dunfyllning som värmer. Tvåvägsdragkedja, snölås i midjan hindrar snö att tränga in. Slitstarkt yttertyg med förstärkning på armbågar. Fast huva och 6 fickor.


jag lyckades sminka mig idag.. wii. så nu är det lite bättre med brillorna (: alltid någonting! ska snart åka till farsta och köpa nått till syrran och sen raka vägen till kalas med mat, tårta och dricka (:

hörs sen godingar. ha en underbar dag! det ska jag ha! puss&kram.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback