FREDAG!

och jag är på riktigt bra humör! (: den här dagen har varit jättebra och mysig hittintills (stavas det så?!) och kommer förmodligen fortsätta i samma riktning! underbart (: känner mig lycklig i hela kroppen! det gick toppen på mötena. alex följer med till psykologen nu och det känns jättebra att vi arbetar ihop. vi har mål tillsammans och för mig (och han) är det en självklarhet att han ska vara med och arbeta mot målen! och snabbt går det också. för bara några månader sen gjorde jag ingenting och nu är det många bollar i luften (: efter psykologen mötte mina "mentorer" upp oss och vi tog våran bil till lyra som det heter där jag ska börja. så hemtrevligt. dom bjöd in alex på en kopp te och gav honom massa pryltidningar medans jag och ena tjejen hade ett möte som skulle varit 45 min, men blev nästan 1.5 (: tiden flöt iväg bara. vi pratade om mina mål och hur jag ska ta mig dit. ett av dom är att skaffa barn runt 25.. och vi räknade ut att vi måste bli med barn om ett år och tre månader. bra med mål (; innan dess ska jag skaffa mig ett jobb som jag trivs med och kanske kanske har jag ett ställe, inredningsbutik som jag kan jobba heltid på.. får hoppas på det. för jag älskar ju inredning! hade varit toppen. börjar i januari isf (: plugga till något vettigare får vänta tills trollungen börjat på dagis. men nu ska jag fokusera på mig, på oss! ett steg i taget och det känns så bra! kan inte förklara känslan, men det känns som jag hoppar runt på moln..! minst sagt (: lycklig! hon gav mig en fin kommentar om att jag utstrålar sån energi, och vilja. att jag är stark och hon såg på mig att jag vill. och det vill jag verkligen. wiiih (:

åkte och veckohandlade på coop efteråt. gick och myste runt. jag älskar att handla mat. köper bara ekologisk mat i den utsträckningen som finns.. vilket börjar bli mer och mer nu..! känns bra. planerade bra den här veckan och maten gick på mindre än vanligt (: känns ju bra! sen tog vi bilen hem och jag har precis kollat mig mejl och ska plocka in matvarorna där dom ska vara.. sen sminka mig lite, fika te och någon macka med älsklingen.. tända ljus (: sen kör han mig till stan vid halv åtta. kl åtta möter jag upp helena, hämtar ut bio biljetterna och sen går vi och äter middag tillsammans (: saknar dig gumman! supermysigt med tjejkväll (:

sen kommer alexander och hämtar oss. helena också såklart. han är rädd om mina vänner också (; sen blir det myskväll för hela slanten. baby städar när jag är borta, sitter vid datorn, tittar på film och har liten myskväll för sig själv (: det behöver han!

hörs senare! ha en jättegosig fredagskväll nu (: puss&kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback