Friday, Im in love!

hej på er. underbart med helg, eller hur?! (: jag älskar fredagar. idag har vi gjort fint här hemma. storstädat och det känns skönt nu när det är helg. jag har precis skickat iväg vinnar mejl till några.. tradera går segt, men jag är seg på att lägga ut de som kan sälja bäst också.. som jackor och stövlar mm. får ta mig i kragen nu (: fick iallafall 360 kr för en fuskpälsväst som jag gav 50 kr själv för på tradera. bra!

vi har ätit god middag också. blev kyckliggryta med ädelost. riktigt gott. ska snart göra en kopp te och lägga mig och läsa i soffan. sen vid åtta är det idol som jag ska se på och sen ska jag bara njuta av att inte behöva gå upp imorgon. underbart!

funderar på att börja med "tre inredningsfavoriter" varje dag.. iallafall försöka varje dag. en ny kategori lixom (: vi får se. nu ska jag dricka te iallafall och läsa lite bloggar som jag aldrig hinner..! puss&kram och ha en jättemysig fredagskväll. det ska jag ha (:



här är den fösta headern jag fixade till hösttemat.. men jag bytte.. vilken gillade ni bäst? den här eller den som jag har nu? vill ni ha hjälp med att fixa bloggen så hojta till. dock tar jag några kr för arbetet. mejla på [email protected] om ni vill ändra bloggen (;



Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Jag gillar den första bäst! :)

Har du det bra? Nu blir det slapp i soffan.

Kolla på Idol sen. Följer ni det? :) KRAMilikraaam!!

2008-10-03 @ 18:36:25
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/
Postat av: Pinar

Jag tycker om den här mer än den du har nu :) Det måste vara pga den den coola bilden på dig med brills! Kram

2008-10-04 @ 19:14:09
URL: http://nooshis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback