god morgon!

vaknade vid tio och låg och myste med älsklingen ett tag.. kissarna kom in också och låg mellan oss och kurrade. dom är verkligen mysiga våra katter! (: sen gick vi upp och åt frukost, jag skrev massa adresser till folk som handlat av mig på tradera och nu är alex iväg till bauhaus och köper skruv. vi ger oss inte. innan kvällen ska kubhyllorna upp.. skitsvåra att få upp.. dom som är smala tippar över och ramlar ner.. så nu måste vi borra i hyllorna.. gah. det går bra, i hope.

ikväll har vi middagsgäster här från halv sju. ska bli trevligt! vi ska bjuda på helstekt fläskfilé, klyftpotatis, någon sås och sallad.. vin och efterätt.. blir förätt också.. trerätters alltså (: gott! till förätt blir det antagligen varsinn halva avokado, skagenöra och färska räkor eller min egenpåhittade "sallad" med roccola, soya, vinäger och nötter.. vi får se. varmrätt skrev jag ju och efterätt blir det vit chockladmousse med hallon. gud va gott.. och jäkligt onyttigt. fast man får faktiskt äta vispgrädde när man går efter gi.. (känns bättre att skylla på något lixom, haha) (:

ska ta och städa i köket nu efter frukosten och sen hoppa in i duschen.. sminka mig osv. ska fota till passet idag. jättekul att jag har en finne, eller två på kinden.. tog ju ut min p-stav igår för att den slutat fungera.. (håller ju bara i tre år) och att sluta tvärt med hormoner var inge bra för min hud. prickigkorv. kul.. så det blir täckande idag på kinden! (; jäkla tonårsproblem som kommer när man är 23.. skandal. och som några av er undrat.. vi ska inte skaffa barn.. än. jag har börjat med p-piller ist för att det gör så att man blir mindre deprimerad och mår bättre.. så. p-piller it is. barn kan vi börja tänka på när vi utbildat oss till det vi vill jobba med och har fasta jobb. något annat skulle bara kännas jävligt korkat.. jag vill kunna ge mina barn en trygg och stabil uppväxt! (dock är jag otroligt stolt över min egen mamma som var sjutton när hon fick mig och klarade av att vara världens bästa mamma ändå) (:

nu - städa! hörs senare (: puss&kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback