god natt!

precis duschat kroppen och smort in mig med acos rich care bodylotion canola oil.. luktar ljuvligt (: gillar deras sense & care serier! gjort en kopp med pepparmyntate, gott! (: tänt ljus inne i sovrummet och ska krypa ner under duntäcket och mysa till en film! försöker verkligen vända på dygnet och imorgon tänker jag gå upp nio! får lägga mobilen lågt ifrån sängen (;

vi hörs imorgon kära ni. hoppas ni haft en mysig kväll. och sover så gott sen! puss&kram.



mina nya gröna kivi lyktor! älskar färgen. stod och velade mellan gråa och gröna.. men dom gråa såg blåaktiga ut /: och blått går bort hemma hos oss! supernöjd med dom här iallafall (: min favoritfärg ju!

kan passa på att slänga in en bild från i morse, gjorde frukost på sängen åt älsklingen min som blev superglad (: han är så söt! älskar vårat förhållande/äktenskap. alltid hålla handen.. till och med när vi sitter i bilen. skicka mysiga sms, göra frukost på sängen utan att det behöver vara födelsedag.. love it all (:



fullkornsmörgåsar med rökt skinka, en kopp sencha lime grönt te, tre omega3 piller och en vitamintablett.. och fun light att svälja tabletterna med!



Kommentarer
Postat av: Sofia

Svar: Hej hej! Jag tycker helt klart att Samsungs vita TV är den snyggaste som finns...vi har den också men i 23 tums varianten som ska sitta i sovrummet och där fungerar den utmärkt. Men i vardagsrummet ska vi ha en lite större TV och min kille spelar tv-spel på den så då vill han tvunget ha högre upplösning på den (full HD). Men jag har hört att man inte ser någon skillnad om man bara ska titta på TV vanligt. Men det är ingen skillnad på den vita och svarta Samsungen om det är samma modell. Så du ska vara supernöjd med er TV såklart...avis! Sov gott

2008-10-19 @ 21:57:49
URL: http://fiabloggen.blogg.se/
Postat av: Emma

Heeej Faany. Det är Thereses stora syster Emma. Vi träffades ju första gången hemms hos dom när Thomas hade "kalas" skratt jätte kul att träffa dej. Du va verkligen och är lika söt som du är i bloggen. Trodde verligen de skulle bli kul att träffa dej. Och ja hade rätt =)



Min fråga till dej är: Hur designar man bloggen typ så som du gjort? Är de så att man måste ha Photoshop? HMm har allti undrat hur alla får sina bloggar så otroligt vackra o fina...Liiite avis ju =)



Hoppas allting är bra med er o ha en trevligt vecka som nu kommer...Hälsa ALle..Jätte trevlig man du har..Du kan skatta dej lycklig..Ni är världens sötaste par..O är som handen i handsken..



Kraaamis Emma

2008-10-19 @ 22:02:05
URL: http://www.Isabelle080808.blogspot.com
Postat av: Rebecca

Vad fina de gröna är!



Japp, de är från Ikea. :) Men vad smart att sätta två längder på var sida! Får hoppas att jag hinner till Ikea innan de försvinner, de skulle utgå nämligen. :P Sov gott!

2008-10-19 @ 22:59:14
URL: http://femtioniokvadrat.blogg.se/
Postat av: Evelina

verkligen fina de gröna! är sugen på fler jag med - de är ju SÅ snygga!



jaa, visst är äktenskapet härligt =)! Fast, min äkta hälft saknas ju massa dar i veckan haha =)



kramar!

2008-10-20 @ 15:51:07
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Jennica med vit inredning

Mina grå ser inte blå ut =/

2008-10-20 @ 21:42:40
URL: http://catylicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback