good evening people!

mysigt att vara hemma igen. trivs så himla bra här! har tänt massa ljus och gjort en kopp te! sitter i soffan och tittar på du är vad du äter och sen börjar lyxfällan! det blir en myskväll här hemma i soffan och lite pyssel. tänkte börja med ytterdörren som ska bli svart ikväll och imorgon..! spännande  kommer bli riktigt fint! sen tog vi med oss våran enorma jullåda hem också som jag ska kika i.. längtar galet mycket till julen och allt julpyssel.. mysigt! (: sen ska jag tvätta en maskin och städa lite i köket. älsklingen var söt och dammsög och moppade golven medans jag var hos mamma och målade. det blev föresten jättefint. hon var inte helt nöjd med färgen.. så vi får se om hon vänjer sig, annars är det bara att sätta på sig målarbrallorna igen och måla om (; men jag gillade det. det blev så mysigt och varmt där inne.

ibland önskar jag att jag var mer modig och vågade ha mer färg hemma på väggarna.. sen när vi bygger hus ska vi ha varsitt hobbyrum, alex ska ha sitt rum med teknik, högtalare mm.. och jag vill ha ett pysselrum, syrum och litet kontor i ett. då ska jag ha färg därinne! för att bryta av mot våran avskalade vit/svarta inredning som vi har annars. kommer bli helt underbart att bo i ett stort fint hus! våra framtidsplaner gör så jag lever, jag älskar att drömma och sträva efter någonting! för drömma är viktigt och drömmar blir verklighet bara om man vill och tror på sig själv. och vi tror verkligen på oss!

nu ska jag kolla vidare på lyxfällan, det verkar bra den här gången! sen ska jag börja med dörren. vill överaska älsklingen.. han vet inte att jag ska börja med den nämligen!

hörs sen kära ni. puss&kram (:




Kommentarer
Postat av: Nicole

Känner att det är dags att göra mig till känna =) Smygläser din blogg nästan varje dag!



Vi delar samma smak i inredning, enda skillnaden mellan oss är att du genomför det medans jag bara drömmer! =) Men en vacker dag så!



/Nicole- Janines vännina

2008-10-23 @ 23:48:38
URL: http://sybubblan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback