high

high on life, drunk with love. .

det har varit och är en otroligt mysig kväll
. vi lagade god middag (ryggbiff, egengjorda chips med grillkrydda och sallad med egengjord dressing.. mumsa!) dukade fint med våra svarta tallrikar, stora vinglas och massa tända ljus i gröna och orange kivi lyktor på bordet. svag belysning på bumlinglampan.. sen när maten var klar skålade vi med trocadero  inte druckit läsk på evigheter så det blev en del ofrivilligt rapande under middagen..  hihi. nu står baby i köket och vispar vaniljvisp.. vi ska nämligen äta äppelpaj till efterätt. ska göra lite te också till filmen och tända massa ljus här inne. supermysigt! älskar att han är hemma. så underbart. myser i hela kroppen. bara ha honom nära gör mig helt salig i kroppen. jag är rädd för att dö.. tusen år kvar dit, men vi har lovat varandra att vi ska leta upp varandra i vårat nästa liv med. kan inte leva utan dig älskling! aldrig. allt är perfekt. precis såhär ska det vara och det blir bara bättre och bättre varje dag. alla år av kämpande för att må bättre, alla motgångar.. allt har varit värt det. för personen jag blivit efter allt.. passar ihop som en pusselbit med dig.

ska bli gott gott med äppelpaj! längesen. två fredagar i månaden är älsklingen ledig och då ska vi äta gott och äta efterätt. två dagar i månaden är perfekt! lagom och man har någonting att se fram emot  maten var jättegod! vi åkte till coop efter lyra idag och handlade mat. sen åkte vi till en loppis och kollade efter en guldram.. måste få tag i en riktigt fin, med mycket "slinkringar" alltså mönster.. sen ska jag spraymåla den svart och rama in bilden jag gjort till mamma.. feel-good-bilden ni vet. ändrat den lite och lagt till lite saker. blev bra, mycket bra! framkallat en till oss också.. iallafall.. ramen måste vara 20*30 cm.. hrm. får leta vidare (: någon som har en ram att sälja så hojta till. i neeed one.

nu är pajen klar och jag ska göra te och tända ljus här inne också. ha en supergosig kväll. ps. målade ytterdörren idag för andra gången och nu är den jättefin (: får fota sen och visa! puss&kram!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback