kvällen!

hade en jättetrevlig kväll hemma hos amie och sebastian ikväll. god mat och bra film, im a legend.. satt klistrad och jag måste erkänna att det kände som man skulle kissa på sig ibland. spännande alltså  åkte hem vid tio och det tog bara 8 minuter hem med bilen.. skönt att vi bor så nära varandra. sebbe bjöd in alex på en pokerkväll med hans kompisar, tio st som sitter och spelar poker.. haha. jag och amie ska passa på att ha tjejkväll den kvällen! näst nästa lördag. för den här lördagen ska vi ju ha halloweenfesten! skickade inbjudningskorten idag.. lite knasigt då osa datumet är imorgon.. men jag har pratat med de flesta och alla verkar komma (: kul! mamma ska sy svarta gardiner som ska vara trasiga ner till och sy på massa lappar.. kommer bli great. ska dit och dekorera hela lägenheten och blanda bålen på dagen, sen vid sju börjar häxorna komma dit.

har suttit ett bra tag nu och funderat på hur våra kubhyllor ska få pryda väggen.. och har inte bestämt oss än. det är svårt ju. har lagt ut dom på golvet på massa olika sätt.. och jag tror vi vet på ett ungefär hur vi vill ha dom.. får se imorgon, då ska dom upp!  kommer bli jättefint. hoppas jag, haha. annars har vi massa hål i väggen :P nej men det blir toppen.. måste bara fundera ut ordentligt hur vi ska ha det...

älsklingen har gjort te till oss, han är så snäll. tänt ljus och väntar på mig. ska stänga ner här och mysa med honom (: imorgon ska vi upp vid tio, åka till polisstationen och fota till passet och gå på en mysig höstpromenad, hoppas det är soligt! sen blir det en riktig mysdag! det behöver vi. titta film, äta gott och mysa hemma i mjukisbyxor! kramas och pussas och bara umgås  mysigt!

sov så gott allihopa! glöm inte att mina aktioner går ut imorgon, tradera ni vet.. här hittar ni mina tradera auktioner (:

puss&kram.



Kommentarer
Postat av: hannah

hej fanny :) hur gjorde du med dom där "ord-tavlorna"?? dom är ju så fina :)

2008-10-27 @ 10:52:56
Postat av: G

Hej! Intresserad av ny design? Klicka på http://babbidesign.blogg.se isf! Ha en trevlig måndag :-)

2008-10-27 @ 13:15:31
URL: http://babbidesign.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

pssst, kika gärna in tävlingen på min blogg, du kan vinna en fin skinnväska!



kram

2008-10-27 @ 14:55:15
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback