nighty night

skönt att komma i säng i någelunda tid i kväll. brukar bli senare, men inte i kväll (: bra fanny! måste skriva en "måste göra lista" innan jag släcker lampan ikväll.. bla att ringa till polisstationen på måndag och fråga hur jag ska bära mig åt för att få ett nytt pass inom loppen av fyra veckor. fan va jag är klantig. jag har ju bytt efternamn..!  trött jag blir på mig själv. skjuter upp viktiga saker ^^ typiskt! jaja. hoppas jag hinner få det.. annars kanske det finns något "tillfälligt pass" vi får se. nog om det. ska hoppa in i duschen nu och borsta tänderna, värma vetekudden och lägga mig och läsa i min bok och lite i några inredningstidningar! (: älskar våran säng. så mysigt att ligga där och gosa ner sig under duntäcket och läsa!

imorgon ska vi åka till stan och byta min fjällräven jacka till en mindre stl också. och shoppa kivilyktor (:

hörs imorgon kära läsare. sov så gott! puss&kram





Kommentarer
Postat av: Malin

Hej jag bytte också namn när jag gifte mig i sommras. Det tog endast 5 vardagar att få ett nytt. Så förhoppningvis går det snabbt för dig med =)

2008-10-19 @ 10:39:50
Postat av: LadyM

Om du åker till polisen i Solna tar den en vecka att bli klart!

2008-10-19 @ 11:05:47
URL: http://ladymalin.blogspot.com
Postat av: Una

Hade inte heller något pass när vi hade beställt resan till thailand, men! Det gick jättesnabbt att fixa nytt, gick dit, tog kort osv och så var passet klart på 5 arbetsdagar! Hoppas att det går lika smidigt för dig! kram

2008-10-19 @ 12:36:24
URL: http://greenrealm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback