nya stolar

på jysk har dom rea och vi har lagt undan 4 st york barstolar i vitt. nedsatta från 699 kr st till 100 kr st nu (: perfekt. tyvärr kan vi inte använda dom nu.. om vi inte köper nytt bord också, haha. men det ska vi inte. tanken är att vi ska ha dom i nästa boende som kommer vara större än det vi har nu. för planerna är att vi ska byta upp oss till en trea då vi vill skaffa barn runt 25! och sen om sju år ska vi bo i villa! som jag skriver om ofta så vill vi designa och bygga en villa runt trettio. det är sju år kvar. på dom sju åren ska vi hinna med massa saker.. jag är utbildad dekoratör, men vill fortsätta på några kurser. alex ska ev. plugga vidare inom säkerhet och utbildningen är på 1,5 år. eller så som jag skrev tidigare tar han och en vän över ett företag tillsammans (tiden får utvisa) på sju år ska vi alltså hinna med att skaffa oss jobb vi verkligen trivs med, skaffa barn och köpa villa. sju år låter galet lite. men sen när man tänker tillbaka på hur mycket man hunnit med de senaste sju åren låter sju år som en bra tid. jag har mål, vi har mål tillsammans, och vi kommer klara det! (: för som jag skrev innan.. vi tror på oss!

hur som helst.. vi får se när stolarna används. i min tankegång står dom vid en vit köksö i huset. kanske dom används tidigare i en större lägenhet..? vi får se. billiga som sjutton är dom iallafall (:

bilderna är lånade av tina som också fyndad (: visst är dom fina!!







Kommentarer
Postat av: tina

Hej där vännen...klart det är ok att du lånar bilderna!!! Vad kul att ni också slått till på de superfina billiga barstolarna!Vi är helnöjda och jag tycker vårt kök fick ett lyft!Kul med era planer på större boende och framtidsdrömmar!



Ha det fint och stooor kram från mej!



tina =)

2008-10-25 @ 23:14:36
URL: http://tinaminastina.blogg.se/
Postat av: M

nämen oj, såg inte att du svarat förns nu! seg :))

ja julen är verkligen himla mysig! var iväg till en massa affärer idag, och herregud vad med julpynt det redan finns ute i butik!



jaha du har den engelska ps-versionen, hmm... då vet jag ju inte riktigt exakt hur det står. men iaf:

"ctrl A" (markera allt), "redigera" (punkten till höger om arkiv-menyn), "ramlinje" (som finns någonstans i mitten av rullgardinen). sen kommer en ruta upp där du fyller i vilken färg du vill ha, och vilken tjocklek på ramen (max är storlek 16)

hoppas du förstår hur jag menar! :) känner mig lite luddig, haha.

så du är utbildad dekoratör! åh vad roligt!! jobbar du med det också? berätta! :)

på 7 år hinner man mycket! jag tror på era mål! mina ser väl ungefär likadana ut! jag och min kille har varit ihop i 7 år just, och det känns ju som en hel eeevighet sen då man tittar på gamla kort! haha! så, som sagt, på 7 år hinner man mycket!

hoppas helgen varit bra! kram!

2008-10-26 @ 16:28:41
URL: http://gata9.blogg.se/
Postat av: Jennica med vit inredning

Ja 7 år är lååååång tid, ojojoj, haha. Med tanke på att jag o sambon varit tillsammans i drygt 6 år och det känns som vi alltid varit tillsammans.. o så plusar man på ett år till på det. Ni hinner nog allt ;) kram

2008-10-26 @ 23:25:28
URL: http://catylicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback