sticka

håller på att sticka på mina raggsockor. det går fort när man väl kommer igång (: mysigt. sitter i soffan och tittar på desperata husfruarna nu. ska duscha efter det och gå och lägga mig och läsa. det är riktigt skönt att duscha och tvätta håret på kvällen. älskar att gå och lägga mig ren och fin och sen är det bara att äta frukost, klä på mig och sminka mig innan jag åker iväg (: men först ska jag lägga upp bild på våran goda middag (:

somnade på soffan idag. och när jag vaknade hade jag ny ork. skönt. behövde verkligen sova en stund. jag väckte älsklingen och vi började med middagen. efter maten städade vi undan i köket och gjorde fika. varsinn kopp te och lite glass. den här veckan har varit mycket socker. igår fika med tessan med cheescake och i dag glass.. får bli skärpning från och med imorgon. jag blir så jäkla trött när jag äter mycket socker. men att gå på strikt sockerförbud var inge bra för mig.. jag rasade i vikt. vill ju inte bli ett benrangel.

tror att jag ska ge raggsockorna till mamma i julklapp. hon använder sånna jämt och det är ju alltid kul med hemmagjorda (: ska bli så mysigt att fira jul. längtar!

nu börjar DH igen. puss&kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback