tröttis!

åh är så trött. sitter i soffan en stund för att varva ner, kollar mejlen och skriver lite här (: idag gick vi upp när vi vaknade, låg och myste en stund i sängen, gick upp gjorde gröt, te, mackor och satt och mumsade på. sen duschade vi, klädde på oss och åkte till en kvinna i stan som hade en annons ute på blocket.. massa gardiner nästintill oanvända alla från ikea. och massa kuddfodral (: sålde allt för 10-20 kr st. så vi kom hem med 10 st kuddfodral och ett par gardiner (: efter det åkte vi till ikea och köpte värmeljus, tre paket så nu klarar vi oss nog ett tag (: åt en korv och åkte till media markt, kikade på högtalare, kylskåp och tvättmaskin. ska bli kul att fixa allt nästa år. längtar! snyggt med svart tvätt och torktumlare. men kanske inte i längden? åkte förbi ica för ikväll efter våran mysmiddag ska vi äta morötter och gurka med dipp i soffan framför en film (: the bank job. verkar spännande. till middag blir det oxfilé, klyftpotatis, vitlökssmör och en god sallad. mums! passar på nu sista kvällen älsklingen är ledig! våran myskväll alltså  riktigt mysigt!

har precis farit runt lägenheten och bytt gardiner i alla rummen.. bytt tillbaka och bytt mellan rummen. blir svettigt  tillslut hamnade glansiga cerisrosa gardiner i vardagsrummet, helt okej med de orange kuddarna från mio! ser murrigt och mysigt ut. tänkte sy upp gardiner (tillhörande kuddfodralen som ska sys upp) i thailand. wii. en månad kvar nu (: baby köpte hem en tidining idag med massa tips som man inte får missa att göra/se. bla. käka på 61 våningen på en skitmysig restaurang utan tak.. läbbigt. men det är klart vi ska det (: iallafall.. i sovrummet stannade de vita fransgardinerna kvar och gråa kuddar får pryda sängen. blev också jättefint! i köket prövade jag med vita panelgardiner, men de vita fransgardinerna var bättre. såg mer luftigt ut.

får fota sen helt enkelt  ska gå och fixa lite i sovrummet nu och hjälpa älsklingen med middagen, klyftpotatisen står redan i ugnen. ska bli jättegott med mat, är hungrig som en varg!

hörs sen (: puss&kram!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback