two and a half man

haha, underbar serie. följer det nu (: jag har aldrig varit en tv-tittare men nu på hösten är jag som klistrad! visst var kubhyllorna från bolagret skitfina. ser precis ut som dom som finns på en inredningsbutik (tre st för 1500kr) och där får man tre st för femhundra. wiii. jag gillar dom. hade varit super att ha några st (det finns ju några som är smalare i modellen än de andra som är mer fyrkantiga) på ena väggen i vardagsrummet. gad vad jag längtar tills jag börjar jobba..! då ska vi köpa lite inredning varje månad!  hoppas dom finns kvar i lager då! eller så kanske vi köper dom innan.. har ju inte tänk att börja jobba förens i början av nästa år så..! några månader kvar.

min kärlek har somnat på golvet. hah, sötnos. han somnar överallt. ska väcka honom när programmet är slut så vi kan gå och lägga oss. ska bli så himla mysigt att somna tillsammans! tio nätter ensam, hua! nu förstår jag varför jag alltid vaknar i mitten av sängen och alex nästan håller på att trilla ur..  kryper nära honom och det blir varm och han flyttar på sig.. eller så puttar jag ut honom. borde sätta upp en filmkamera i vårat sovrum (; får vi reda på hur det egentligen ligger till. hihi.

imorgon ställer jag klockan på tio. ska försöka att inet vända på dygnet nu under helgen (det är ju sålätt hänt..) men det är ju så skönt att komma upp på morgonen och inte sova bort hela dagen (: ska skriva en matlista. skrev inte klart hela idag och sen blir det lite möten osv. tjejkväll på kvällen. blir mysigt!

så mysigt med helg! imorgon är det fredag och en dag närmare våran thailandsresa. satt och pratade om den när vi åt frukost idag.. och det känns helt overkligt. tänk den 18 november sitter vi på flygplanet mot sol, bad i turkost vatten, barfota på vita sandstränder, äta god thaimat på en mysig liten restaurang i mörkret precis vid havet med massa tända ljus, shopping, utflykter till mysiga stränder, grilla på stranden, åka på båtutflykter... myspys! kommer vara fina och bruna när vi kommer hem också.. och när vi kommer hem den 3 december är det bara att börja julpynta och baka julgodis, pepparkakor, lussebullar och köpa julklappar! va mysigt (: längtar!

nu ska jag väcka min älskling och borsta tänderna. hörs imorgon! sov så gott kära ni (: puss&kram.



phuket stranden.. den kommer vi ligga och mysa på (:



Kommentarer
Postat av: Madde o Abbie

Åh va mysit att åka till Thailand.. Vi funderar på att åka i jan-feb.. Men det är ju såååå långt att åka fr oss här i Californien. Är inte så sugen på att sitta på ett plan o 16+7tim med lilla Abbie :-) Men mysit låter de iaf :-D

2008-10-10 @ 05:18:55
URL: http://maddes-cali-dreamin.com/
Postat av: carin

Åh, det låter så mysigt, jag vill också till thailand nån gån i mitt liv =) Och när du skrev det sådär så känns det osm det inte är långt kvar tills man får börja julpynta :D underbart! =) Sköt om dig. Kramar

2008-10-10 @ 08:18:32
URL: http://carinparin.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

haha det där med videokamera i sovrummet låter faktiskt lite kul =)! Se hur man verkligen beter sig liksom!

Jag mår bättre, är peppad inför ett par veckors jobb innan jag säger upp mig =)

Hur mår du?? Vad ska du börja jobba med sen?

Hoppas ni myser ordentligt nu när ni får sova ihop igen =)



KRAMAR

2008-10-10 @ 11:01:40
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback