vad gör du en grå höstdag?

tips på vad man kan göra en regnig och grå höstdag/kväll.

- ta på dig regnkläder och ge dig ut i regnet, även fast det tar emot så är det jättemysig sen när man kommer in och kan värma sig. röd om kinderna och fylld av energi av all frisk luft.

- tappa upp ett varmt bad med massa skum, tänd massa ljus, släck lampan och sjunk ner i badkaret, blunda och tänk på allting du uppskattar i livet och vardagen.

- bläddra igenom dina gamla inredningstidningar och klipp ut dom sakerna/möblerna/hemmen som du gillar bäst! och klistra in dom i en inspirationsbok. sen kan du lättare hitta dina favoriter!

- gå till videobutiken och hyr några filmer, köp lite godis och gå hem med tanken på att du kommer ha världens mysigaste filmkväll.

- njut av att bara få vara hemma och slappa! på sommaren får jag alltid ångest och dåligt samvete om jag inte går ut när solen skiner.. nu är det ju ingen sol och att mysa hemma, slappa i soffan, sitta i timmar framför datorn, eller bara pilla sig i naveln är helt okej! så slappa på!

- kryp upp i sängen, lägg dig under en filt, tänd några ljus, gör en kopp te och läs i en bra bok!

- baka din favorit kaka! och fika med dina nära och kära sen (:

- sy någonting eller sticka.. kanske mormor önskar sig raggsockor i julklapp? eller varför inte pyssla ihop några julklappar? det finns massor man kan göra själv och julklappar som man lagt ner sin själ i blir uppskattat, tro mig!

- skäm bort dina fötter! fyll en balja med varmt vatten, mjukgörande oljor och fotsalt, fila fötterna, torka, smörj in och måla naglarna sen i någon fin färg! bara för att man stänger in fossingarna i strumpor, tofflor och stövlar så får man inte glömma bort de två som bär runt på oss hela dagarna!

- ring dina bästa vänner, och bjud över dom på middag, laga middag ihop för det är mysigt! duka fint, tänd ljus och skratta! spela sällskapsspel och ha en riktigt mysig kväll tillsammans. hur ofta hinner man det?

hoppas ni fick lite tips (:



Kommentarer
Postat av: Life

Vad fint det har blivit i bloggen gumman! Najs tips, är du på eller? :)

2008-11-01 @ 02:45:44
URL: http://isayno.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback