alexander inspirerar fanny

det gör han verkligen. genom hans handlingar och sin kräsenhet på viss mat. jag har länge vetat att jag är bra på att laga mat. jag har lagat mat sen jag var liten, var alltid med mamma och hjälpte till, alltid varit den i mina förhållanden som har lagat mat. när jag har varit ensam, har jag lagat mat, ordentlig mat, även fast det är sjukt tråkigt att laga mat till sig själv och bara en själv. när jag och alex flyttade ihop och han sa att mig mat var god, ville jag höja ribban. även fast det är små mål jag har så vill jag uppfylla dom. jag ville att han skulle älska min mat, tycka att jag var den bästa i hela världen på att laga mat. och för några månader sen sa han det.. och han menade det. kort och gott. jag älskar att laga mat. passion. det kan man lugnt säga. sen älskar jag inredning. har känsla för inredning (enligt mig själv då, alla har ju olika stil) men jag har iallafall ett humm om vad som passar och inte. jag tänker dagligen på nya lösningar och ideér inom inredning och har en stor inspirationsmapp med inrednings bilder på datorn. jag gillar att dekorera, middagsdukningar, festdukningar mm, jag är tillochmed utbildad dekoratör för h&m och fick mycket beröm. jag är en drivande person och en "ledar-person" håller koll på läget och är en ledare som så många fint kallar det. det kan låta hemskt i vissa öron. "shit, hon är ett kontrollfrek" men så är det inte (; jag gillar bara min drivkraft att föra andra frammåt, även mig själv. jag har aldrig varit en person som vill jobba under andra människor. jag är för självständig..

så.. vad är min idé.. jo ett eget café såklart. jag får laga mat, baka, inreda, dekorera under middagsbjudningar, inte jobba under någon annan och vara den där ledaren som får planera och ta tag i saker som behöver ordnas och fixas. problemlösning! sen, till det som fick mig på dom här tankarna. alexander såklart. hans pillande i maten. alla som går på cafet ska få välja precis vilka ingredienser de vill ha, i salladen, på mackan, vilket bröd mm.. ja, precis som man vill ha. inget pill, inget pet. älskling du inspirerar mig (:

i framtiden kan ni komma och hälsa på mig när jag äger ett mysigt litet café! nr ett, regel nr ett. från kursen jag gick. bestäm dig för det du vill, bestäm dig för att klara av att genomföra det och se dig själv genomföra det.



Kommentarer
Postat av: Mysan

du kommer genomföra det, det är jag säker på. Du är så himla duktig<3<3

2008-09-08 @ 12:06:02
URL: http://mysackan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback