Friday im in love

dricker en stor kopp med chaite. det är mitt favorit just nu (: smakar mycket och det är uppskattat när jag knappt känner lukt/smak nu när jag är sjuk. innan jag åt frukost ställde jag mig ute på balkongen och andades in frisk luft. stod där ute och myste ett bra tag, solen värmde och om jag orkar sen ska jag ta en lugn promenad i villa området. det är många nybyggda villor här precis brevid där vi bor som är kul att titta på (: mysigt!

har massa tankar och funderingar om vårat hus som vi ska designa och bygga om några år. tänkte skissa lite på det idag också. få ner alla tankar på papper. sen ska jag pyssla vidare med bröllopsalbumet, leta goda GI recept till nästa veckohandling ev baka ur leilas "a piece of cake" och pyssla med lite annat smått och gott (: fredagsmys ikväll med ben&jerry glass och titta på film. kommer bli en riktigt mysig fredag! favorit dagen helt klart (:

har infört lite regler för mig själv. bla att stänga av tv, dator mm kl 22.00 och ta en dusch, dricka en kopp te och läsa i en bok.. ta hand om mig själv. egen tid. sen varje morgon ska jag göra morgon gymnastik (; gå ut och ta några djupa andetag på balkongen. starta dagen med frukost och sen duscha och göra mig iordning. få in mer rutiner. me lajk. så kommer jag må ännu bättre!

ha en jättemysig dag! puss&kram.




Kommentarer
Postat av: Mysan

jag håller på dig gumman:)

2008-09-19 @ 15:50:01
URL: http://mysackan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback