god morgon!

sovit gott? det har jag, för gott. hade gärna sovit vidare med tanke på att jag är sjuk.. men det är ju bara tre timmar, sen åker jag hem och vilar igen. sitter och äter grovt mjuuukt bröd. vi har inte köpt hem eller ätit mjukt bröd på jag vet inte hur länge. riktigt lyxigt (: klädde på mig en brun velourdress idag och en grön/svart palestinasjal. så ser ni en 171cm lång bajskorv som är ute och går är det antagligen jag. (förlåt, men jag får skylla på mitt glada morgonhumör..?! )

låg och läste igår och sen ringde jag älsklingen och han berättade en sak som gjorde både honom och mig så himla glada! egentligen skulle han jobbat hela veckan innan julafton och även på julafton (fast han skulle försöka byta julafton med en annan..) men nu helt plötsligt har dom ändrat hans schema (eller allas schema) och veckorna förskjuts. ist för mån-mån, blir det tor-tor, vilket innebär att han är ledig hela veckan innan julafton och sen även på julafton! åh, vad jag blev glad (: låg och hurrade i sängen, haha (: vi planerade vad massa mysiga saker vi ska hitta på. baka julgodis, lussebullar, pepparkakor, spelaspel och dricka julte, varm glögg, göra islycktor på balkongen och klä på oss varmt och gå långa mysiga promenader, sitta tillsammans och slå in julklappar och lyssna på julmusik. kommer bli så så himla mysigt (: undra om det här har någonting med att jag verkligen verkligen ville att han skulle vara ledig.. önskade det verkligen. det måste det ha! vad är oddsen lixom.. (:

nu ska jag äta upp min macka och sen borsta tänderna och vandra till bussen. hörs senare (: puss&kram och ha en fin dag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback