hannah gjorde mig glad

loggar alltid in på bloggen när jag vaknar och idag blev jag riktigt glad! det är många som skrivit och sagt att dom mår bra av att läsa min blogg, innan har jag inte riktigt förstått varför men hannah satte ord på det. jag är nog en hejare på att göra det bästa av situationen helt enkelt. varje dag försöker jag göra till den bästa. jag gick i en grupp som utövar dbt, dialektisk beteénde terapi. där fick jag bla. lära mig att vara medvetet närvarande. lägga märket till saker och ting. tex, istället för att bara dricka tet på kvällen, så verkligen lägger jag märket till hur det smakar, funderar över vad det är som smakar, vad finns det för olika smaker i. dåligt exempel kanske. luddigt. kort och gott har jag verkligen lärt mig att uppskatta saker, små saker som jag innan aldrig la märket till. från att jag vaknar tills att jag går och lägger mig ligger ett lugn och en myskänsla i min kropp. vet inte hur den hamnade där, men jag är jäkligt glad över det. jag ser allt med andra ögon nu. uppskattar minsta lilla och stressar inte förbi dagen. även fast jag är hemma och sjuk så tar jag verkligen vara på dagen, istället för att tycka synd om mig själv, myser jag med katterna, uppskattar att dom finns hos mig, tänder ljus, massa ljus och bara sitter och tittar på hur vackra dom är, utan tv, utan dator, bara sitter där. ligger i soffan och tittar på stjärnorna i timmar, läser en bra bok och lever mig verkligen in i den. då finns bara boken. medveten närvaro heter det och det har fått mig att må bra, och fått min vardag att bli så mycket bättre..

jag mår bra, riktigt bra nu.

hej fanny :) ville bara säga att du förmedlar en sån bra känsla med din blogg. när man kikar in här blir man så glad, allt känns så mysigt, du får en att uppskatta småsaker i vardagen osv! du gör en glad med andra ord :)



Kommentarer
Postat av: Marie

Vad skönt att du mår så bra, det förtjänar du :)



Tänkte på en annan sak: Du sa att du vädrade jättelänge varje morgon... JAg önskar att jag också kunde göra det, men scan ligger precis utanför vårt sovrumsfönster och idag luktar det bacon därifrån vilket innebär att jag får nog stå över att öppna fönstret... mindre trevligt på många sätt :/

2008-09-04 @ 12:29:36
URL: http://majsanx.blogg.se/
Postat av: hannah

önskar jag hade mer sånt, medveten närvaro. alla mår nog bättre av sånt. ibland kan ju en hel vecka gå och sen tänker man "vad har jag gjort den här veckan?". bara för att man inte "har tid" att se allt fint, uppskatta alla småsaker osv. det är du bra på och du gör så att andra vill bli bättre på det :) kramar!

2008-09-05 @ 11:22:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback