hello darlings

sitter i soffan och mumsar vindruvor. glad att dom säljer vindruvor utan kärnor på "vårat" ica. kan man proppa i sig utan att bita i en besk kärna (: om tio min ska jag ta ögondropparna för fjärde gången. har varit riktigt punklig med droppandet. känns som man är mer rädd om synen nu när en sån här sak händer.. samma sak som man värdesätter livet på ett helt annat sätt när man varit med om jobbiga saker. mm, så är det. aldrig mer att jag har linser i när jag är sjuk. man lär sig av sina misstag, minst sagt. tack för krya på mig kommentarer. blir glad (: som du skrev lina så kan jag knappt ha ögonen öppna pga. ljuset. det är hemskt. här hemma kan jag ha dämpat ljus.. idag fick jag kuta runt med solbrillor ute.. när det var mulet och regnade. haha (: såg nog skoj ut.

ska hoppa in i duschen snart och tvätta håret. imorgon stänger dom av vattnet här mellan 08-16.. ska fylla på massa petflaskor med vatten och ställa i kylen också, så vi kan dricka te, vatten och borsta tänderna (: tur att älsklingen såg lappen om avstängningen i porten.. den hade jag missat helt.

har städat lite här hemma för att fördriva tiden. mamma släppte av mig för ca två timmar sen och sen dess har jag tvättat vit-tvätt, städat i köket och vädrat sängkläderna (: natten kommer bli lååång. ska försöka slumra lite i mellan droppandet. får se hur det går. har några inredningstidningar som jag inte läst, perfekt! ser på nära håll eftersom jag är närsynt nu när jag inte har mina linser i. ska bli riktigt skönt att få glasögonen imorgon. tur att dom kunde fixa dom så pass fort! kan jag iallafall småkika lite på tv (: nu ser jag inte ett skit om jag inte sitter en halvmeter i från rutan.. vilket jag gjorde under DH... mysigt att det börjat igen (: älskar det!

nu - ögondroppar, duscha och fortsätta fixa här hemma! kommer nog glänsa när alexander kommer hem imorgon (:

puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Malvi

Krya på dig!:)

2008-10-01 @ 00:52:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback