Livsnjutare

ville inte släppa iväg kärleken när han skulle åka till jobbet. men tyvärr måste man ju ): kramades länge och stod och fingrade på hissfönstret tills jag inte såg honom mer. gah. vill att han ska vara ledig nu! bara 4 nätter kvar nu. whiie (:

morfar och mamma kom hit på fika. skulle bjudit på middag men det blev en fika med morotskaka som jag bakade från leilas a piece of cake. underbart god. gjorde dubbelsats av glasyren som man har uppepå.. farligt. har säkert gått upp tio kg (; livsnjutare. det har jag fått höra ett antal ggr att jag är. och njuter det gör jag. varje dag. är väldigt bra på att "ta vara på dagen" får sällan ångest av att inte göra någonting. det är ju supermysigt att bara pyssla runt hemma också. se glädjen i alla de små sakerna som finns runtomkring.

så skönt med en nystädad lägenhet. älsklingen är världens bästa att bo ihop. så ordningsam och hjälpsam (: fattar ni att vi ALDRIG har bråkat.. på 2.5 år. vi är ruggigt lika varandra. iallafall, han åkte och handlade till middagen och medans han var borta bäddade jag sängen fint med dom rosa kuddarna och vita överkastet. det var någon som sa som var här "du kan inte mena att ni har det sådär prydligt jämt, det ser ut som ett foto från en inredningskatalog" haha sött (: en fin komplimang enligt mig. vi gillar att ha det snyggt (: det är viktigt för oss att bo fint. sen skurade jag allt i köket. for runt som en dåre och skurade kaklet. när man får upp städtempot är det bara att hänga på ^^ sen städade baby badrummet, dammsög och torkade golven när han kom hem. mysstämning med massa tända ljus såklart, inne i badrummet också. nytvättade handdukar och ordningplockat. skönt som tusan att ha det fint (: men nu är det kaos i köket. ska plocka lite.

stänger av datorn vid 22:00 känns skönt faktiskt. klär av mig, hoppar in i duschen, gör en kopp te kvällsro (ört-te) och lägger mig i soffan, titta på film och sen sova. tar bussen till mamma imorgon så jag går hemmifrån 10:00 vi ska till skärholmen och jag ska få en ny stekpanna.. (: så glad! min favorit är lagom sleten, så en ny teflonpanna är uppskattat. sen ska jag köpa lite mer smått och gott. ska bli kul (: sen kör dom hem mig. mysig söndag.

nu ska jag läsa mejlen, och kolla några bloggar.. sen blir det som sagt dusch, te och film (: puss&kram.



ha en supermysig lördagskväll. och sov så gott sen.


Kommentarer
Postat av: Marielle

Jag och Kenneth har inte heller bråkat något på 2,5 år som vi varit tillsammans:)! Vist är det skönt? Och ingen svartsjuka finns med i bilden heller:).

2008-09-21 @ 12:01:35
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback