Morgonpigg

vaknade vid sex och var hur pigg som helst. men låg kvar i sängen iallafall. hjärtat kom och pussade och kramade på mig vid halv sju och kl sju steg jag upp. duschade och tvättade håret. smorde in mig med vinter cozy från aco som jag fått av darling. luktar riktigt gott. vet inte om dom kommit ut än på apoteket. men då ska jag bunkra upp inför vintern (:

ska gå till bussen om 20 min. det är helt dimmigt ute. hoppas att jag hittar fram (; älsklingen erbjöd sig att köra mig, men jag låter honom sova ist. han ska upp om några timmar och fixa på jobbet. lite sömn, men extra pengar.. sista natten ändå. så får han sova ut imorgon ordentligt.

när jag kommer hem ska jag ringa till medborgarskolan. anmäla mig till gitarrkursen som jag ska gå nu. fick brev från fsk igår om att dom betalar mina kurser. yogan och gitarrlektionerna. wii (: ska bli kul att lära sig spela gitarr. sen ska jag träna och försöka komma ut på en promenad, titta på film ikväll och ha det mysigt. får äta middag ensam ikväll eftersom alex ska till jobbet, så det blir rester från igår framför tvn. ungkarls varning..

hoppas ni får en jättemysig dag, det ska jag ha (: puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Johanna

Oh härligt, farsta ligger 20 min från mej och min mamma bor där... hihi dock penga biten som gör de svårt.. inte lätt att ha råd me allt man vill ha ;)



Javisst hittar jag dem hojtar jag högt.

Allt bra?

Kram

2008-09-23 @ 11:45:31
URL: http://familjenkorb.blogg.se/
Postat av: Johanna

minns du förövrigt vilken affär i farsta? :)

2008-09-23 @ 11:49:45
URL: http://familjenkorb.blogg.se/
Postat av: Johanna

Okej men vet du i vilken butik du hittade dom? :)

Oh ja vet hosten, och luften, färgerna.. :D

Jag mår fint, dock väldigt ryggont, men men, är man framtung så är man. :p



Baka är ju superkul, vill också baka, och promenera.. kram

2008-09-23 @ 14:06:45
URL: http://familjenkorb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback