myspys!

sitter och bläddrar i alla kokböcker som jag fick hem idag från adlibris. ska välja en (: fick ju en av mitt hjärta i födelsedagspresent! mycket bra present! får se vilken det blir. fick leilas "a piece of cake" av ida också. idag när vi var ute och åkte stannade vi och handlade ingredienser till två saker (: ska bli supermysigt att baka med alex sen! imorgon kommer mamma och morfar på middag. tänkte bjuda på hembakad morotskaka då. lyxa till det (: ska leta upp ett gott recept tills imorgon också!

vi var i farsta också, alex tyckte att jag behövde komma ut lite. gick och pillade på massa inredningsprylar på åhlens. har ju presentkort där.. men hittade inget. ska åka till stora åhlens i stan och kika någon dag! sen åt vi middag ute, mysigt och gott. åkte tillbaka hem, hyrde två filmer. "min brors flickvän" & "I could never be your woman" två riktiga tjejfilmer. ska hålla mig till att stänga av datorn vid 22:00 och titta på film! ligga på divanen med täcke och kuddar, tända ljus och dricka te. perfekt fredagskväll med andra ord. hade varit ännu mer perfekt om alex var hemma också. men det är skönt med lite egen tid.

jag hittade en supersöt katt på blocket. en likadan ras som våran ena kisse lucifer. han heter gustav och är orange (älskar oranga katter) och hans ögon.. herrejisses vilken sötnos (: hade vi bott större hade jag skaffat en till katt. älskar våra katter. fast alex är allergisk också ): så det kanske inte hade varit så himla bra..! dock äter han allergitabletter.. men det snoras en hel del ändå tyvärr.



ska surfa runt lite nu. hörs imorgon! puss&kram. ps. tycker ni får bli lite bättre på att kommentera. tråkigt annars ju ):



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback