pengar

idag har jag tjänat 1500 kr.. genom att slappa i soffan. la nämligen ut två annonser på blocket och vips var sakerna sålda. känns skönt att få ihop pengar.. (: speciellt på saker som bara stått och skräpat. sånt gillar vi. min snälla alexander skötte affärerna, det enda jag behövde göra var att lägga upp annonser (:

jag gillar blocket!





Kommentarer
Postat av: milla / hälsofreak

hej! :o) Jag köpte burkarna på semestern -07, tror det var i schweiz! kram

2008-09-28 @ 20:02:06
URL: http://halsofreak.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

Det känns lite som att du och jag är otroligt lika och har levt liknande liv. Har också haft en jobbig uppväxt, och befinner mig i liknande situation som du varit i tidigare... Inte lätt att försöka vara "duktig flicka" alla gånger, vi måste lära oss att tänka på oss själva!



Underbart att höra att du mår bättre nu och att du trivs med ditt liv så mycket, det är så härligt att läsa om din positiva syn på livet och din kärlek till alexander! Glädjen smittar!



Jag mår redan bättre, är glad att jag tog det steget nu för det var nog inte långt kvar tills jag också hade blivit utbränd... Bättre att ta en time out nu innan det är för sent!

men jag planerar att säga upp mig snart också så så blir det kanske mer tid att reparera själen än under dessa veckor med sjukskrivning =)



kram!

2008-09-28 @ 21:54:50
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback