tjockt finger

sitter med ett stort vitt bandage på pekfingret. fick smärtlindrande salva och ett roligt piller, så nu kittlar det i hela kroppen och jag är dödts trött i kroppen, men inte i huvudet. allt går i slowmotion. men det är väldigt skönt att slippa smärtan. kan bara tänka mig vad ont det gör att bränna sig i en brand. fy. ska ha bandaget tills imorgon.

mamma gick precis. hon körde mig till akuten och var där med mig. vi satt och flamsade i väntrummet. älskar min mamma. hon gör mig så glad. och finns alltid här för mig. hon har varit som två föräldrar och det har hon varit väldigt duktig på. även fast hon fick mig när hon var 17 år så var hon världens bästa.

vi drack te och satt i mörkret i köket med massa levande ljus. pratade om livets upp och nergångar och allt annat mellan himmel och jord. mysigt!

ska borsta tänderna och lägga mig i sängen. lyckades duscha och tvätta håret med en hand (: det ska bli skönt att gå och lägga sig nyduschad. ska bläddra i nya plaza interiör också som kom idag och ringa älsklingen och prata lite innan jag släcker lampan.

nu är jag riktigt trött! hörs imorgon, sov så gott ♥



Kommentarer
Postat av: Mysan

stackars finger:( nu har jag blivit bättre på att läsa bloggen visst?!:)^^

2008-09-30 @ 14:31:05
URL: http://mysackan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback