trött.

helt slut nu efter en kvällspromenad på två timmar. gick ner till vattnet och runt i villa området med en kompis och hade det mysigt. skrattade en hel del och det känns i hela kroppen nu. glad alltså (:

ska tvätta av mitt smink och borsta tänderna. precis lagt på med baby i telefon. han sakande mig och jag honom! ska bli mysigt när han kommer hem imorgon. tänkte ställa klockan och överaska med frukost. mysipys (: sen ska jag inte göra så mycket imorgon. men ska iallafall försöka göra någonting vettigt (: rensa i skåp är ju alltid kul och man kan hitta värsta skatterna! sist jag rensade i en låda hittade jag pengar som jag gömt i en bok. så gjorde jag alltid när jag var liten. gömde pengar så hittade jag dom flera år senare.

nu längtar jag till sängen. skönt som tusan att lägga sig i en mysig och mjuk säng under det tjocka duntäcket. ska värma vetekudden också och ha under täcket. lånar alex duntäcke också. fryser jättemycket. måste sluta vädra ut hela dagarna.. blir ruggigt kallt. så är det när man är dammrädd (;

nu - sova! förlåt också för att bloggen är sjukt tråkig just nu. försöker att inte sitta för mycket vid datorn. och ideérna är inte dom bästa just nu. snart så (:

puss&kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback