underbar kväll

eller hela dagen har varit hur mysig som helst. ni vet när man bara tittar på varandra och det tindrar i ögonen för att man är så jäkla kära. ja, vi är lika lyckliga som vi verkar vara. och det är helt underbart. jag är rädd för att dö. för att livet ska ta slut, för jag älskar att leva. mitt liv är precis så som jag vill ha det. får helt enkelt njuta massor av tiden här på jorden. och hoppas att vi återföds och träffas igen. jag och min alexander.

filmen var riktigt bra. en feelgood film, och ni vet ju att jag gillar sånna. man blev så himla glad av dom. kärlek på hög nivå. man verkligen såg kärlek i ögonen. speciellt på göran. vilken blick. den blicken är lycklig. det lixom strålade ur ögonen på honom. den ska jag köpa när den kommer ut sen. köpte lösgodis till bion och en ramlösa. petade lite i godispåsen. saknar att vara sådär galet sugen på godis.. men jag har helt tappat sötsuget. tur att vi inte köpte så mycket (:

ikea var också trevligt. plockade i det som "behövdes" i den blåa kassen och plockade ut hälften innan vi kom till kassan. jag har verkligen blivit duktig med att inte handla saker. får mycket bättre samvete av att spara slantarna. nu var det iof min rika man som betalade, men det betyder ju inte att det ska utnyttjas (; fick iallafall med mig en skohylla som jag vet att jag kommer ångra bittert om jag inte köper. frän skohyllan är riktigt ball. temat kommer vara svart i hallen.. vita väggar såklart. men svart på "möblerna" funderar på den här hängaren till, wave lutar det åt. kommer bli fint!  vi åt middag där också. jag åt bara en räkmacka med ägg. ikeas köttbullar är inte direkt gi.. urk. svårt att äta nyttigt när man äter ute. lite hungrig nu, så det blir fika med te och mackor snart. ska bara få liv i min trötter som sover här brevid mig på soffan. vi vaknade vid halv åtta imorse. vi har tydligen vänt på dygnet..! men jag gick och la mig igen. vet hur trött jag blir annars. sov till tio. igår kväll (påtalomingenting) så tränade vi yoga här hemma. lärde älsklingen massa träningsställningar som vi lärt oss på yogan. körde djupavslappning och han gillade det massor. hade jag varit rik hade jag anmält honom till kursen också. tills jag blir rik får jag träna här hemma med honom och lära honom det vi lärt oss (: vi tände massa ljus, och övade yoga i 1.5 timme. han är så söt alex. så glad att jag har honom! som en av mina bästa vänner sa till mig "alla borde få ha en alex" han är underbar.

iallafall tillbaka till ikea..! alex köpte lite till sig. en sovkudde (han snor alltid min, så nu har han en likadan) en matlåda, en burk med lock (han ska baka saffrans skorpor någon dag så där i ska dom ligga) och jag fick med mig en ljusstake från fyndet.. ordpris 99 kr fick den för 29kr.. inget fel på den, så jag tror det var någon som bara dumpat den där. skimmer i den största modellen. perfekt, eftersom jag redan hade tre st och ville ha fler (:

sov så gott sen söta ni, så hörs vi imorgon (:










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback