dreams

jag sitter med prasslande påsar på fötterna. funderar starkt på att sova med dom.. imorgon kommer mina fötter vara så lena så jag kanske halkar och slår mig..? det åter står att se.. att hålla på att kladda nu orkar jag icke :D hann med ett ansiktsmask också. helt otroligt skönt! vardasglyx helt klart (:

har tittat på film.. irene huss - vad annars? fotat hundra dagens outfit bilder.. men eftersom jag är så envis och bestämt mig för att fixa rundad kant på alla mina bilder hedan efter (får se hur länge jag orkar, haha) så kommer dom imorgon!

nu ska jag som sagt - borsta tänderna, hämta vatten och ringa min andra hälft och myspysprata. tänk, snart är han ledig igen. vilket jag längtar galet mycket efter! nu är vi friska! och vi ska gå på bio, åka till ikea, hämta hem min cyckel från mamma, åka på mysa utflykter, fira älsklingens födelsedag, gå på en sak inne i stan (alex vet ju inte om än..) och sen kommer våra familjer och fikar på söndag (: mysigt!

imorgon står lyra och plugg, möte med studievägledare, corepass och planering av tre rättersmiddagen på hjärtats birthday! han har bestämt förrätten iallafall.. det lät skitgott. brieost, så ringlar man (var det honung eller sirap..?) något av dom iallafall och sen har man valnötter.. mums! tror det blir oxfilé och hasselbackspotatis, något gott smör och något gott att dricka.. vi är ju inga älskare av alkohol.. kan nog kalla oss nykterister.. så ja, det blir väl barnskumpa eller nått :D haha. efterätt ska jag göra egen chockladmousse i fina coktailglas och stoppa en ruta after eight i.. och ha mynta blad.. haha, sedär.. nu är ju det klart.. hm (;

men först ska jag sova och det ska jag göra nu (: puss&kram alla söta!





Kommentarer
Postat av: Doris

Din blogg strålar av glädje, en fröjd att läsa måste jag säga!



Läste din blogg för några år sedan också och slås av hur mycket du förändrats, till det positiva.. :)jag är själv i en ganska djup grop för tillfället som jag börjat klättra upp ur så jag skulle gärna höra lite om hur du hade det när du mådde som sämst, och hur du gjorde för att ta dig upp!



Jag är en typisk kaosbrud med självdestuktiva tendenser: skär mig, festar intensivt, lösaktig, mardrömmar och skulder hos kronofogden.



Har nyligen börjat på universitetet och har fått toppbetyg på allt, har träffat en fin kille och börjat i DBT MEN har ändå svårt att skiljas från allt kaos jag nämnde ovan.



Hur gjorde du??



Ps. blir jätteglad om du svarar och du får gärna maila om du vill.

2009-04-21 @ 19:28:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback