Lista!

Vart och hur bor du? I en 2,5 på 63 kvm söder om stockholm!

Har du något djur? tre katter som heter måns, vera och lucifer och en mops som heter adolf

Vad vill du ändra på där du bor? jag är jättenöjd med hur vi bor just nu (: köket är nästa rum vi ska renovera!
Tre saker du är bra på? göra det jag bestämmer mig för, göra andra glada och kämpa mot mina mål!
Vad är du mest nöjd över på dig själv? Jag är nöjd med hela mig! varför inte vara det? (: man ser ju ut som man gör!

Vad är du minst nöjd över på dig själv? att jag ofta "struntar" i hur jag ser ut. är lite väl bekväm i mellanåt, haha (:
Skulle du vilja vara längre eller kortare? mina 170 cm är bra längd tycker jag (: alex är 15 cm längre än mig så jag får stå på tå när vi pussas dock :P
Är du nöjd över din vikt? absolut, jag väger egentligen för lite för min längd (är man 170 ska man som tjej väga 60 kg, är man 160 cm ska man väga 50 kg osv..) men jag väger 55 kg nu (: har gått upp ett kg sen jag började träna på gym! muskler väger ju mer!
Vilken var den första konsert du var på? no doubt med min pojkvän i fyran
En människa som alltid gör dig ledsen? jag umgås inte med människor som gör mig ledsen.. människor som gör en ledsen sållar jag ut från mitt liv.
En människa som alltid gör dig glad? Alexander gör mig alltid glad. oavsett vad (:

Vad skulle du ändra i ditt liv om du kunde? Jag vill inte ändra på någonting i mitt liv. jag har verkligen kämpat för att ta mig dig jag är idag, så jag är jättenöjd med mitt liv! jag älskar allt och alla som är i det!

När grät du senast? det var jättelängesen.. kommer inte ihåg när..?

När tycker du att man blir vuxen? när man tar ansvar för sitt liv. och beslutar på ett annorlundare sätt än innan.

Vad tycker du är att vara lycklig? att känna inre lugn, inre lycka. när man har upplevt den lyckan, då vet man verkligen vad lycka är. vara nöjd med sig själv och de människor man har runtomkring sig. lycka för mig kan vara en sån liten sak som att tända ett ljus eller få en kram. lycka för mig är såklart min kärlek alexander.
Senaste impulsköp? jag är faktiskt jättebra på att planera det jag köper och gör sällan impulsköp.. men det skulle väl vara en av alexanders födelsedagspresenter som jag kom på igår och köpte på stört (:
Prenumererar du på någon tidning just nu? topp hälsa, plaza interiör, eller mat & vin, elle interiör och leva!

Vad är vardagslyx för dig? allt är vardagslyx. det blir ju vad man gör det till! titta på film, tända ljus, dricka te, läsa en bra bok, ta en skön dusch, lägga en ansiktsmask, laga god middag, kramas, gå på promenader mm.

Något du inte tycker om? jag har slutat att fokusera på saker som är dåliga, negativa osv. visst finns det saker som man inte tycker om.. men varför lägga energi på att älta och tänka på det? när man kan tänka på det man faktiskt tycker om!
Vad brukar du äta till frukost? helt olika. ibland scramble eggs på knäckebröd, juice, te, rågkusar med ost eller kalkon, gärna gurka eller tomat på mackorna! ibland gröt, smoothie eller yoghurt.

Vad gör du innan du går till skolan? duschar om jag inte gjort det kvällen innan, äter frukost, bloggar, kollar mejlen och gör mig anständig till dagen (;
Åker du buss till skolan? det gör jag, det tar 10 min att gå till bussen, 30 min att åka och 10 min att gå från bussen till "skolan" jag älskar att åka buss. hinner varva ner och lyssna på musik. en skön start på dagen!

Kan männissor lita på dig? Ja jag hoppas att de människor som står mig nära känner att dom kan lita på mig, det är rätt vikigt för mig.

Mesta ålderskillnad med någon du haft förhållande med? en kille som jag var tillsammans med var 19 år när jag var 13 år.

Vem skulle du ge en miljon till om du kunde? min mamma. hon har alltid ställt upp för mig. ovansett vad!
Vem sov du med senast? Alexander!

Vem vet allt om dig? Alexander!

Vem kan du berätta allt för? Alexander. brukar säga att han är den där tjejkompisen som jag aldrig riktigt haft.

Vem hatar du? Ingen! som sagt, onödigt att ha såna negativa känslor (;
Vem utmanar du med den här litan? dom som vill (: säg till, jag är nyfiken :D




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback