mys-söndag

hej på er! hoppas att ni mår bra! jag har precis städat undan i köket efter fikat, gästerna stannade i nästan två timmar och det var jättemysigt! hann prata med alla, som man känner att man aldrig hinner annars.. tio personer var alltså ett lagom stort sällskap (; ska hjälpa alexs lillebror att komma igång med skolan. så jag ska surfar in och kika lite på ntis hemsida snart. han behöver en spark i gumpen, och det ska jag ge honom (;

sitter och lyssnar på marilyn manson. perfekt låt att städa till, eller träna till. den låten har carina på spinningpasset. det är den tuffaste backen som hon säger och den här låten är pörfekt när man vill svettas!

sitter och planerar veckan. alltid någe mer. den här veckan slutar engelskan och det lutar åt ett MVG, kul va (: veckan efter på måndagen börjar jag läsa samhälle & psykologi A. spännande!

veckan som kommer ser ut så här..

måndag - träna styrka på gymmet med alex i två timmar, plugga ca 6 timmar till slutprovet, middags mys & sen bio med alexander. (17 again)
tisdag - lyra 10 - 15 plugga plugga! umgås med hjärtat och sen spinningpass mellan 18:30 - 19:25.
onsdag - styrka på gymmet i två timmar med alex på morgonen ca 09:00 - 11:00 hem och skriva slutprovet i fyra timmar, bortbjuden på middag!
torsdag - lyra 10 - 12, åker in till stan efter det och fikar med helena (: kolla i affärer och sen hem och vila. träna styrka på kvällen.
fredag - söndag - min helg börjar. alltså inga måsten, ingen träning och massa go mat (; MYS!

vi fick en jättefin orchideé av alexanders mormor i lila. massa outslagna blommor. så fint sen när alla slagit ut (: och en fyrkantig genomskinlig kruka till. mycket snyggt (: alex fick massa stålar och sen fick vi 500 på ikea. eller vi och vi.. haha (: alex fick (; men han sa att det ska gå till köket.

nu ska jag dricka upp min chailatte och mysa med prinsen, laga middag och titta på film (: mys-söndag!

puss&kram!



här har ni världens bästa träningslåt (;


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback