myskväll

hoppas ni mår jättebra! jag sitter med en stor kopp te i datarummet och myser. fryser om fötterna, så det blir tofflor sen uppkrypen i soffan. eller kanske ett varmt bad? det är ju helg, så tiden spelar mindre roll (: jag pratade med min kärlek nyss. han har massor att göra på jobbet, stackars hjärtat. han är så dukig!

jag har precis gjort närvaro uppgiften till engelskan, den ska man göra varje fredag och jag fick alla rätt. lika kul varje gång. jag kunde aldrig drömma om att jag skulle få såhär bra på inlämningarna osv. hade inga som helst förväntningar när jag började, men vg + och mvg på alla inlämningar och närvarouppgifter gör mig GLAD (: fortsätter jag i den här takten kommer jag kunna välja vilket program jag vill sen (ja, jag hoppas ju på det iallafall, hihi) för hoppas ska och måste man alltid göra, visst (:

klockan är mer än vad det känns som, det är ju så ljust ute nu på kvällarna. och jag känner mig så pigg och glad hela tiden. solen gör verkligen mirakel! hoppas det är lika fint väder imorgon (: då ska jag ut på en skön lång promenad efter frukosten och sen knatar jag till gymmet. kanske kan promenera till gymmet? måste kolla upp vägen.. om det tar 8 min med buss.. undra hur lång tid det tar att gå då..? det hade varit jätteskönt. så känner man sig sådär fånigt glad och stolt att man varit duktig och tränat (: för ibland tar det emot som bara den.. men efteråt. åh, vilken känsla :D lycka! så det ska jag luska i.. vägen till gymmet alltså! då får det bli min kånken ryggsäck från fjällräven så man kan svinga med armarna :D ska boka in mig på spinningpasset nu på tisdag också! missade nu i tisdags och jag behöver det här. spinning är så jääkla kul. vilken kick för självförtroendet.

mamma ringde mig från österrike för ett tag sen också. jag har lurat in henne i GI träsket och hon är riktigt duktig, hon äter precis som man ska. hon har köpt en bok som heter GI-noll för hon behöver gå ner ett antal kg. hon skyller på mig (jag var så smal innan jag fick dig..) haha, skyll på det du, jag tror det är chockladkakorna mamma :P hur som helst så är jag jättestolt över henne (: kommer ju inte känna igen henne när hon kommer hem (om tre veckor..) gud vad jag saknar henne ):

ikväll har jag faktiskt inte suttit så mycket vid datorn. samma visa varje dag, "idag ska jag inte sitta vid datorn så mycket.." så sitter man där i soffan som en ihopsjunken potatissäck och ögonen sappar mellan tv skärmen och dator skärmen.. och sen blir klockan alldeles för mycket. haha. jag har kommit på den smarta idéen (okej det var alex som kom på det) att ha datorn här inne i datorrummet.. för då är det ensamt och jag gör det jag "ska" och sen gör jag och pular med annat. har tex vikt all tvätt som hängde överallt här hemma. alex tvättar och hänger upp och dealen är att jag ska vika in i skåpen.. tvättställningarna står där och gör mig påmind om vad jag verkligen borde göra och smutstvättshögen växer och växer för att jag inte viker den rena tvätten (då kan ju inte alex tvätta mer tvätt, för det inte finns någonstans att hänga upp..) men som sagt, i kväll tog jag hand om saken och vek in allt. det värsta av allt är väl att jag alltid blivit tillsagd av mamma hemma om att fixa saker.. men alex är alldeles för snäll och han säger inget..! utan han ger mig utrymme till att ta ansvar själv. HAHA. ibland går det toppen och ibland går det flera dagar... jaja nog om tvätten. jag får helt enkelt inse att min man är mer vuxen är mig ;D

nu måste jag städa i köket.. när jag ändå är inne i det...!

hoppas ni mår bra (: puss&kram!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback