pyssel sugen!

gud va kul det är med styleroom, jag har bara haft en konto där innan men nu när jag lagt upp bilder öppnar sig en helt ny värld. man måste ju gå in och kika hos alla som ger så fina kommentarer och det har resulterat flera timmars tittande på olika bilder. en tjej som sågar ut egna bokstäver i mdf. jag ringde alex och frågade om vi också kunde det och han sa ja :D vi har ju en sticksåg som man ska ha! jag älskar att pyssla!

jag har druckit en stor kopp te ikväll. tekopparna från indiska som fanns förut är gigantiska och jag tror jag kommer få besöka toaletten några ggr i natt ^^ jag börjar bli trött, så nu blir det tandborstning och tvätta ansiktet och sen hoppar jag i säng! så skönt! har massa tidningar att läsa också! det är så mysigt att krypa ner under duntäcket och bulla upp kuddar bakom ryggen och sjunka ner och läsa! det är verkligen vardagslyx för mig! ska lägga mig på spikmattan också! nästa vecka kan man öka med fem minuter! och det ser jag fram emot för nu får man bara ligga tio minuter och precis när klockan ringer börjar man slumra till :P

imorgon är det redan fredag! härligt med helg va (: jag har ingen aning om vad jag ska göra. är som sagt väldigt pysselsugen. får se vad jag hittar på! lite tråkigt nu när let's dance är slut, det var ju en mysig fredagsunderhållning! då blir det nog film istället (:

hoppas ni sover så gott! dröm sött! hörs imorgon, jag ska iallafall till lyra och "planera" dom kommande åren. allt snurrar med studier, val av yrke osv. så jag ska träffa en kille som ska hjälpa mig bena ut allt lite, få en bättre översikt! känns toppen. jag funderar bättre när jag bollar med någon (:

puss&kram!



vi har precis vigt oss och blivit man & fru <3 älskar verkligen min bröllopsklänning, var inne på att sälja den förut. men jag vill ha kvar den. så ska jag springa runt i den på våran bröllopdag (; nej då. hiihi.



Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

haha JA tänkte jag, vilken bra idé! jag kan ju ta på mig min fina klänning på bröllopsdagen eftersom den är kortare och därmed lite enklare.. Men då är jag ju tjockis :-D!

2009-04-03 @ 09:36:47
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

hahaha, kan tänka mig att det var en rolig syn ;-)

men det är ju faktiskt lite trist, att man bara använder klänningen en gång och man vill inte sälja den! känns ju inte så roligt att bara ha den hängandes heller!



kram söta du!

2009-04-03 @ 10:46:43
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback