riktigt trött

phu, äntligen hemma! (: riktigt skönt. har varit mycket idag. först inne i stan och fikade med helena, sprang i affärer och handlade jordgubbar. mums! (jag har tryckt i min två packet idag, själv..) var jättemysigt att träffa henne som alltid (: sen kom älsklingen och hämtade mig i stan och vi åkte direkt till mamma som gjort pannkakstårta (: vi åt och blev proppmätta och sen åkte alle till jobbet. innan det satt vi och tittade igenom alla våra gamla fotoalbum som vi gjort till varandra "vårat första år.." mm. så himla mysigt! tog hem allihopa och ska såklart göra fler album <3 blev massa pussar och kramar när hjärtat åkte till jobbet och jag och mamma gick upp till kyrkan och gick fackeltåg. mammas kompis dotter erica följde med oss och höll mig i handen hela tiden, "du är min kompis" så himla söt (: hon är nio år och vi ska bestämma en dag när hon och jag ska hitta på något (: mysigt! var nere vid elden och stod och myste, tittade på raketerna och sen följde jag erica hem och såg till så hon kom in i porten, sen gick jag hem till mamma igen och satt på mig min klänning (hade haft mjukisar vid brasan) sen drog mamma med mig till en källarlokal där det var fest. jättemysigt ställe där dom hade målat väggarna i svart och rött, mixade loppismöbler med stora guldspeglar.. jättemysigt (: massa ljus osv. alla var glada och drack öl. jag var nog yngst. haha (; såg en 60 cm bumling taklampa med perfekt galler hänga där och dom ska stänga ner lokalen (dom driver en loppis) och om jag har riktigt tur får jag köpa den! den är taxibilsgul nu men då ska den bli svart (; eller vit. får se. och med deras priser blir den nog billigare än billigast! :D hoppas nu jag får köpa den. i september stänger dom ner, så då får jag veta (:

imorgon är det 1 maj och jag ska pyssla här hemma med min tavelvägg, framkalla foton på fuji och träna på gymmet. ha myskväll med film och god mat! tar en skön sovmorgon också! underbart med helg (:

ska tvätta av mig sminket nu och sen krypa ner i sängen. så skönt! längtar verkligen. vi hörs imorgon kära ni. sov så gott (:

puss&kram <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback