solen

är framme och ska vara det hela helgen, så himla skönt och underbart (: idag har vi haft vårstädning. ja verkligen som en flyttstädning. har legat på knä och skurat alla lister.. dragit ut spisen och grundrengjort den, tvättat fönster, rensat, slängt massa skräp, städat badrummet, köket, ja ALLT! så himla skönt! (: nu är det fint!

älsklingen min är hos sina föräldrar och umgås med dom. jag valde att stanna hemma ikväll. ann förstod att jag behövde vara ensam, så vi tar middagen en annan kväll. jag ska bara fixa här hemma inför imorgon då min kärlek fyller 24 år, min gubbe (: börjar bli gamla nu, haha. har köpt jättefint inslagningspapper på lagerhouse! ett rosa med vita små prickar, ett vitt med massa cupcakes på, ett helt svart och ett svart & vitt smalrandigt. och smaragdgrönt snöre (: tror alex ska få slippa dom rosa tjej inslagningspapprena (; han får dom svarta + grönt snöre. så det ska jag pyssla med ikväll. fixa det sista på bokrecensionen som ska skickas in innan midnatt. vill ha dom här timmarna till att läsa den om och om igen, finna alltid någonting man missat, eller kan lägga till/ ta bort. (:

var förbi affären nyss och handlade mat. ska göra keldas fabulous fish, den är perfekt som grund, så ska jag ha i laxfilé, crabfish, räkor och en svätt vitt vin (: gör vitlöksbröd till. god fredagsmiddag! sen blir det nog film och tända ljus. ja, det jag har lust med helt enkelt.

börjar må lite bättre. idag har det kännts som vanligt. vi har skrattat och busat och det är så skönt. att slippa tänka så mycket. jag har lätt för att läka har jag märkt. eller ta mig upp lättare kanske man ska säga..! ni kanske tycker det är konstigt att jag inte vill skriva mer om det här i bloggen. men jag vill inte skriva om tråkigheter. nu vet ni vad som hänt iallafall.

nu ska jag fortsätta med middagen (: köpte en stor ask jordgubbar som jag ska mumsa på sen med vispgrädde. god så gott 

nu - mat! ha en supermysig kväll allihopa! puss&kram <3



jag har gjort en musmatta till datorrummet (: fin va. det är vit bakrund och sen ja, rundade kanter (: bild från vårat bröllop.



Kommentarer
Postat av: Johanna

ni är det vackraste paret jag sett fanny, helt otroliga!!!



skönt att höra att det känns bättre med allt idag, har tankarna åt ditt håll gumman!

<3

2009-04-24 @ 20:26:02
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Doris

Mycket vacker bild på er!!



Soppan låter mycket god, men jag undrar, räcker en kartong till två portioner?

2009-04-24 @ 21:50:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback