söndagskvällen!

kommer bestå av massa mys här hemma i våran älskade bostadsrätt. jag älskar att mysa runt med stora mjukisbyxor, ett slappt linne och älsklingens hoodtröja! en knut i håret och sådär lagom trött i kroppen efter ett bra träningspass (:

dagen har varit jättebra! vi har varit och handlat mat på coop. massa gott - och framförallt nyttigt! dock inte godiset som vi köpte till påsk! 3 kg blev det. vi fick fylla en stor godispåse för 29:90 kr! perfekt. har plastat in allt nu och sparar det tills lördag då mormor kommer på påskmiddag här (: ringde henne idag och det ville hon gärna. ska bli jättemysigt! måste kolla upp vad det är på ett påskbord. det är väl ungefär som på julbordet och midsommar afton.. haha, vi svenskar har en sån livlig fantasi :P och är inte påskmusten exakt samma som julmusten? (: hur som helst. på lördag blir det påskägg såklart och påskmiddag! på söndag ska vi hem till alex föräldrar och syskon och fira både oliwer, alex ena lillebror och sen alex pappa som fyllt år. alla i den familjen fyller år i samma månad  så det blir mycket paket som ska inhandlas.

att inte sitta timtal vid datorn idag har varit riktigt skönt. jag gör det jag ska och sen går jag ifrån här. och vad mycket mer som blir gjort. storstädade innan, så nu blänker det här hemma och luktar gott (:

ska ta och kolla mejlen och sen kolla på film! puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Jag försöker svara på alla kommentarer, men denna söndag har varit galen med över hundra kommentarer allt som allt! Så känner du dig åsidosatt ber jag om ursäkt, inte alls min mening! Kramis!

2009-04-05 @ 20:30:29
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback