Strandbryggan

god kväll. snart sängdax för oss, har precis bäddat upp sängen och ska tvätta av mitt smink och ta ut linserna, såå skönt. är snustorr i ögonen ^^ isch. dagen är lite ändrad imorgon, vi sover ut i morgon, äter mys frukost och gör oss i ordning, åker till strandvägen inne i stan och besöker strandbryggan. (bilder..) en mysig restaurang precis vid vattnet. har varit förbi där innan och det ser skitmysigt ut, så dit ska vi och äta lunch (: sen ska vi till gamla stan och promenera och äta glass på ben&jerry glasshaket. mysigt ska det bli, rikitgt mysigt (: <3 sen blir det träning på gymmet, hem och äta middag och sen ska vi till ikea och biooo!

jag är så himla trött. den här dagen har varit jättebra! och nu ska jag stänga ner här, gå och lägga mig i en underbart skön säng, brevid min vackra, fantastiska och underbara man, läsa min favorit tidning, pussas och kramas och somna lycklig! och vakna upp till en underbar dag!

sov gott alla därute! <3



en stund utan tv, dator, tidningar, bara vara. katterna passade på att mysa. vera ligger på min mage och måns kröp upp neranför <3



Kommentarer
Postat av: Petra

Å, det låter toppen!



Den där glassbaren måste jag nog testa också. Har, tro det eller ej, aldrig testat ben&jerry. Men nu är det nog dags!



Kram

2009-04-27 @ 09:33:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback