Underbara Torsdag!

och jag vaknade för ett tag sen, solen skiner och jag känner mig bättre idag! helt underbart (: sitter och dricker ett glas vatten och ska snart göra frukost! sen ska jag planera min dag. jag ska bla. ringa min engelska lärare (och prata om en film på engelska) så jag är liiiite nervös. vad händer om man får tunghäfta :P IG! hihi. nejdå. jag ska läsa läsa läsa högt och sen ringer jag! det går nog bra. det gör det!

gud vad jag saknar att träna ): satt på friskis & svettis hemsida igår och bokade in mig på massa gruppträningspass. Johanna! jag ska gå på core :D det det blir nästa vecka. nu ska jag bara vila upp mig och ta hand om kroppen! men jag måste erkänna att jag känner mig som värsta slappisen som inte gått till gymmet.. fast att träna när man är sjuk är ju inte så klokt!

som sagt, solen skiner idag, jag var ute på balkongen och tog några djupa andetag och katterna hängde med ut. snart ska vi ta ut dom. vi ska åka till landet i norrtälje i sommar jag och alex och då vill jag ta med katterna. så dom får vara ute.. alex var rädd att dom ska bli bitna av ormar.. det finns en del där.. så vi får se hur vi gör. annars ska vi ta ut dom så mycket det bara går här i stockholm (: dom är så söta när dom är ute och nosar på allt.

så idag blir det en liten lista på saker jag ska och vill göra.. dte är bra med listor, även fast man är hemma.. blir så lätt att man fastnar här vid datorn.. och vi vet ju vart det slutar.. "vaah, vart tog tiden vägen.." ^^

nu blir det frukost! ha en underbar dag allihopa! och TACK för att ni ville skriva vilka ni är! blir så glad och nu känns det inte lika ensamt längre (: nu har jag ju ett namn på er (;

visst är livet helt underbart?!

puss&kram!







Kommentarer
Postat av: Petra

Hej hopp!



Jag har också gått på core. Första gången tänkte jag...näej...vad håller jag på med? Det var så väldans jobbigt och jag tyckte att det var så tråååkigt och tänkte inte gå dit igen. MEN, så tänkte jag; Undrar om jag tycker att det är tråkigt för att det är så jobbigt? Och DET ska inte vara en anledning till att jag inte ska gå dit! Så på nästa pass, så låg jag där på mattan och pustade och frustade trots allt. Och sedan dess har det faktiskt varit mycket roligare. Det är fortfarande jobbigt, men man känner snabbt att det tar och hållningen känns mycket bättre. Magmusklerna får verkligen jobba. Så core är väldigt bra tycker jag. Men ikväll blir det step up, så får vi se om jag orkar med core på det.



Kram kram

2009-04-16 @ 13:23:09
Postat av: Johanna

Åh vad roligt gumman! Jag tror verkligen du kommer gilla det! Man kommer på sig själv hur man ligger där och pustar för sig själv och ligger på rygg o sprattlar med benen i luften och sneda situps på det, och då blir det lätt ett litet skratt för sig själv när man kollar upp och ser att alla ser exakt lika lustiga ut! Men man känner verkligen att det är bra, jag har träningsverk i mage och rygg idag - och det känns jätteskönt, då vet man att något händer liksom :)



Funderar på afro-dansen som är ikväll, om jag ska ta mig iväg eller inte. :)



pusspuss gumman <3<3

2009-04-16 @ 16:00:46
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback