våran dag

det här har verkligen varit våran dag. en helt underbar mysig och precis-som-i-början-av-förhållandet-dag! började med att äta en god frukost, gjorde oss iordning och sen åkte vi in till stan, åt en jättegod bulgursallad med kycklingfilé precis vid vattnet. det blåste lite med det var jättemysigt ändå! solen sken och vi satt länge och bara myste och pratade. sen åkte vi till gamla stan, åt ben&jerry glass och gick run toch höll om varandra och tittade in i alla söta små affärer och tittade på alla människor. sen åkte vi hem, hämtade träningskläder och åkte och gymmade i en timme. åkte hem, duschade och åkte iväg igen. åkte till ikea och köpte två paket med värmeljus "jag har verkligen saknat att tända ljus" sa älsklingen, han är så söt. det har jag med, och det ska bli mysigt <3 gick och åt middag ute och sen gick vi till bion och köpte dricka och snacks. gick på en jättemysig film, 17again. jag skrattade, grät och ryste.. en jättebra film verkligen! sen gick vi hand i hand till bion med en riktig myskänsla i kroppen.

tack för en helt underbar och jättemysig dag mitt allt. you are the one! <3

nu ska vi borsta tänderna, krypa ner under täcket och somna i varandras armar. hur underbart är inte det..! (:

hörs mer imorgon. sov så gott! puss&kram alla därute!





Kommentarer
Postat av: Alexander

Älskling, idag var en helt underbar dag, från början till slut. Varför måste dagarna vara så korta för? Vill aldrig att det här ska ta slut. Älskar dig min skatt!

2009-04-27 @ 23:54:33
Postat av: Petra

Vad fint! Söta är ni.



Jag har varit inne i storstadssmeten i dagarna två nu, och nu är jag trött och fötterna värker. MEN jag ska likväl ta mig iväg till träningen snart.



Glassen missade jag dessvärre...Hmmm. Får bli nästa gång då.



Kram kram

2009-04-28 @ 18:22:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback