därför älskar jag hösten.

Hösten närmar sig.. det blir mörkare på kvällarna, jag älskar när man kan tända ljus och kvällen känns lite längre än innan. jag kan sitta i timmar och bara njuta av att värma mina kalla händer på den varma tekoppen. känna den heta vätskan värma upp kroppen innefrån. gå långa promenader och se röda och gula löv falla ifrån träden invirad i en stor stickad halsduk och andas frisk luft. krypa upp i soffan med en varm filt omkring mig, titta på en favorit film och njuta av att bara vara hemma och mysa runt. nu är det dax för lite murrigare färger hemma. inspiration från höstlöven smyger sig in på kuddar, filtar och ljus. födelsedagen närmar sig. jag får en mysig känsla i själen. jag bonar hemma, pysslar och njuter. lejongula stora stickade koftor, leggings, fodrade vintagestövlar, raggsockor, mössor, skinnjacka. höstkläder måste nog vara dom finaste. lager på lager. varma långa skumbad. mysiga hemmakvällar med varma kramar. tätt tätt intill. kärlek i överflöd. och framförallt.. min blogginspiration kommer tillbaka mer och mer.

du är mer än välkommen.



Kommentarer
Postat av: Maddsan

Åh vilken fin och träffande beskrivning av hösten!

Skall ut till jakten om två veckor som sällskap och då hoppas jag på att få sitta framför en brasa och bara njuta av alla färgerna medan alla andra jagar.

Ofta vill man ha grönt och skönt så länge som möjligt men nu hoppas jag faktiskt att det blir andra färger efter att ha sett din bild ovan. :)



Ha en trevlig dag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback