god kväll!

hej allihopa! hoppas ni mår toppen! jag är glad att jag pluggat klart för idag. har suttit i över fyra timmar i sträck nu och pluggat. skönt att ligga före. får inte tillåta mig att släpa efter, då går det bara utför. gäller att planera sina dagar och sin tid. den är värdefull.

lyssna på en av mina favorit låtar just nu, den gör mig happy!

jag ska kolla upp tågbiljett till mysan nu, hon överaskade mig idag med ett sms om att hon saknar mig och vill komma hit. hon bor ju i hässleholm, men även fast vi bor så pass långt ifrån varandra, är det komiskt nog henne jag träffar mest av mina vänner :p hur kommer det sig?! hur som helst! är superglad att hon kommer, för varje gång vi skiljs åt så saknar jag henne bara mer och mer för varje dag som går! så jag blev GLAD! :D hon kommer på lördag kväll eller söndag och stannars tills onsdag! ska bli hur roligt som helst. (: så det ska jag kika upp. sen ska jag ringa henne.

tessan smsade mig nyss också. ska ta en fika imorgon i farsta. hon får barn snart, så man får ju passa på, sen är hon nog ganska upptagen (: ska bli mysigt! och innan det ska jag till lyra på coach möte och plugga också! åker dit så jag är där vid tio, så har jag en timme och läsa innan mötet och sen två timmar efter mötet också innan jag åker och möter upp tessan. sen på kvällen ska jag hem till min saknade mami som åker hem från österrike imorgon! ÅH vad jag saknat henne. ska sova över där tänkte jag (: mys och film och massa snack på kvällen. hon har köpt massa clinuiqe krämer till mig, spännande :D

dagen har varit bra. var på läkarbesök och sen åkte vi hem, städade, kramades och lagade middag, åt middag på balkongen och satt och myste och pratade innan älsklingen åkte till jobbet.

och sen har jag som sagt pluggat! (: tänkte ta en dusch nu och tvätta håret, duschade i morse med, men det är ju galet kvavt ute nu. så en dusch blir skön innan sängdax. ska lägga mig och läsa i leva och bläddra i h&m höstkatalogen. ska bli riktigt kul att shoppa höst och vinterkläder. nästan så jag längtar till hösten.. eller ja, jag längtar faktiskt. det är så himla mycket ångest runt sommaren. man måste vara så aktiv och vara ute om det är sol. inte för att jag är det, haha. jag stannar inne fast solen skiner om jag vill. men det är nog många som känner så. får ångest om dom stannar inne en solig dag. såå, hösten ÄR saknad! och jag längtar efter alla gosiga stora koftor, vintagestövlar och stickade vantar. mysigt! på hösten dricker jag ännu mer te än nu.. såklart. men det är också en myshetsfaktor för mig. en stor kopp te med gott rykande te i. som man kan sitta och värma händerna på. åh! (:

ska ta och hoppa i duschen nu och sen krypa i säng. ska bli riktigt skönt!

sov så gott nu, så hörs vi mer imorgon! här nere är bilder på två av våra katter som ligger i nya kattbädden som jag köpte på ebay (: fin va! vera älskar den också, hon låg i den när älsklingen kom hem imorse vid halv åtta och när jag gick upp vid elva tiden och sen när vi kom hem vid fem, haha. har hon ens gått på toa?! hur som helst. är glad att dom gillar den lika mycket som jag gör (: mina älsklingar.









Kommentarer
Postat av: johanna

haha åh,

mysbilder <3



puss fina du <3

2009-08-10 @ 23:03:52
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Förstår de! Hoppas man inte behöver göra om de bara!

Har storstädning här hemma idag, gick på semester i fredags och åker till London på fredag så det kan vara skönt om det är rent och fint när man kommer hem. Kommer väl få dammsuga igen eftersom katterna hårar så infernaliskt, men det problemet är du ju bekant med :D Blir det köksrenovering snart då?

2009-08-11 @ 14:20:48
URL: http://isabellesebub.blogspot.com
Postat av: Jennica - Pieces of Jen

Min kattbädd står tom hela tiden, hehe, men den är ju en fin detalj iaf ;) Kanske vår nya lilla kille vill ligga i den sen när han bott in sig lite :) Just nu är han mest rädd för dem andra katterna. kram!

2009-08-12 @ 15:34:50
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback