Landet

god morgon kära ni. jag sitter nyduschad och lite för bakis för mitt eget bästa. råkade hamna hemma hos calle igår och hans fem killkompisar.. dom hade någon slags grabbkväll.. så jag kände mig aningen felplacerad :p men det gick ju bra ändå (: vi satt och drack lite drinkar och pratade, sen tog vi två taxibilar till gamla stan och hamnade på någon galen krog med liveband. har ni sett filmen titanic? tänk er när dom går ner till nedre däck och dansar till galen typ irländsk musik.. sån känsla var det där inne. alla drack nästintill svart öl och hade kul (: sen halv fem kom älsklingen och hämtade mig hos calle, då hade han redan somnat och jag höll på att somna på soffan,.. skönt att komma hem, duscha och krypa ner i sängen. tack för en jättetrevlig kväll hursom helst! (:

klockan ringde vid elva. har ätit frukost, duschat och ska klä på mig snart. sitter och lyssnar musik på spotify. alexander blir tokig på mig, för jag lyssnar om och om och om igen på den här, den är ju så bra.

vi ska åka och hämta upp alles syster ellinore, och sen åker vi ut på landet i norrtälje och myser med hans familj. ikväll blir det grillad oxfilé med bakpotatis och sånt gott. mums! jag ska plocka med mig lite tidningar osv. sen kommer vi hem ikväll.

förlåt för så dålig uppdatering, blir bättre, lovar! måste bara få ha lite kul. behöver få komma ut lite. och ja, umgås med vänner och alexander så klart <3

nu ska jag fixa iordning mig, vi hörs mer ikväll. ha en myspys lördag. jag har minsann köpt lördagsgodis (: gott!

puss&kram <3



älskar dom här. synd att det inte är äkta skinn.. fuskskinn spricker så fort när det är skor.. ellos finns dom hos (:


Kommentarer
Postat av: Doris

Kanske du tar illa upp, men jag undrar bara vad Alexander tycker om att du umgås så mycket med en killkompis?



Verkar underbart om han inte blir svartsjuk, jag menar, det är så det ska vara!

2009-08-30 @ 01:29:01
Postat av: fanny

doris: inte alls, varför skulle jag ta illa upp för det? :) han litar på mig och jag på honom, så varför sätta upp gränser för den andra? jag trivs med calle och han med mig! ja, visst är det de, som sagt, man kan inte begränsa den andre från att leva.

2009-08-30 @ 16:46:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback