ljusslang

jag älskar ju som ni kanske vet mysbelysning lite här och var. det kan uppfattas som lite julvarning om ni frågar vissa. men jag (och alexander) tycker det är mysigt bara (: dock kommer den här idén vi kom på för några veckor sen att komma upp närmare julen. annars blir det ju inte så jättemycket julkänsla sen i jul. vi hade först tänkt att fästa ljusslangen upp i taket i datorrummet. men kom på sen att det hade varit bättre att fästa en i dörröppningen. men som sagt, det får bli lite närmare julen (: den ger ifrån sig ett sånt fint och mysigt ljus! tycker ni inte?

en annan sak.. har haft strul med att publicera kommentarer idag.. är det bara jag som har strul med bloggen eller har ni också det? hur som helst, har läst alla ni skickat och tack (: blir alltid lika glad när ni skriver!

jag har duschat länge nyligen, smorde in mig med body butter, satt upp håret i en knut och satt på mig en nytvättad sov t-shirt. ska göra en kopp te nu och tända ljus i vardagsrummet och titta på film under en filt. riktigt mysigt att hösten börjar närma sig. jag är ett riktigt mystroll och hemmakvällar är riktigt lyx för mig! älskar att bara få mysa runt här hemma och pyssla med lite av varje (: passar mig perfekt! pratade nyss med älsklingen också, det var skönt att höra hans röst. lite smått tomt utan honom här hemma. men lite skönt är det minsann att ha myskväll för sig själv! (:

vi hörs senare! puss&kram <3





Kommentarer
Postat av: Marielle

Ja det är lite juligt över de där slingorna. Men det är myyyysigt med :D!

2009-08-21 @ 11:41:57
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback