Lördag!

hej vänner. hoppas ni haft en bra lördag än så länge. (: jag sitter på balkongen i skuggan med måns, dricker eko apelsin juice och kollar höstkläder på nätet. la in en beställning på lite kläder från h&m (: ska ut i affärerna senare och shoppa lite nya höst kläder. det finns ju så himla mycket fint. jag gillar höst och vinterkläder mer än sommarkläder. man kan ju ha klänning på hösten och vintern också!

känner mig fort. helt omtumlad sen igår. har inte ens lust att vara ute i solen :p så seg är jag. men balkongen i skuggan går fin fint. sitter och fixar med lite bilder till fotoväggen vi ska ha. 40 gratis foton på extrafilm (: jag skulle vilja ha en liten fotovägg i datarummet också.. måla en anslagstavla i svart och ha massa svartvita foton med vit kant på huller om buller. såg det i någon inredningstidning och det var himla fint.

ska pyssla vidare och sen får vi se vad dagen bjuder på om jag orkar gå ut på krogen ikväll eller om det blir hemmakväll. it's up to my body.. (;

hoppas ni får en jättebra lördag! vi hörs sen. puss&kram <3



Kommentarer
Postat av: Doris

Imorse när jag vaknat från mitt nattjobb hade jag lite magkatarrskänningar. Som vanligt hällde jag då upp ett glas vatten och hällde i SAMARIN, det magiska pulvret! Och kom konstigt nog att tänka på dig... har du provat det?



Mycket mycket bra! Finns i mataffärer och apotek!

2009-08-08 @ 14:47:13
Postat av: Mysan

fotoväggar är bäst(:

2009-08-08 @ 16:36:41
URL: http://mysackan.blogg.se/
Postat av: Emma 2 barnsmamma & STOLT

Heeej.. Synd att du inte är riktigt fit for fight.

Själv har vi har vi haft kalas för båda barnen fast Essa blev ju 6år den 24:e Juli. Men det firades idag på Isabelles 1årsdag =D



Så dagen har varit full kan jag säga. Bakade ju en egengjord tårta från grunden. (Red Velvet) en Amerikansk lite stjärna hihi nä men den var verkligen god. Har receptet på min sida om du vill ha=)



Ha det bra o hoppas du blir liiite piggare.. Hälsa Alle med



Kraaaamis

2009-08-08 @ 19:15:30
URL: http://mammatilltwo.blogg.se/
Postat av: Jennica - Pieces of Jen

100 gratis bilder på Fuji ;)

2009-08-08 @ 22:36:36
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback